Lejlighedsvise stole med arme

Hotelstue fritids lejlighedsvise stole med arme dansk designer lænestol Produktbeskrivelse Til fritid om eftermiddagen er det bedst gratis at ligge på en behagelig lænestol. Puden til denne lænestol er fyldt med blød elastik i høj densitet ...

Produktdetaljer

Hotelstue fritids lejlighedsvise stole med arme dansk designer swoon lounge stol

Produkt beskrivelse

Til fritid om eftermiddagen er det bedst gratis at ligge på en behagelig lænestol. Puden i denne lænestol er fyldt med blød elastisk svamp med høj densitet. Vores svamp er blevet testet gentagne gange 100.000 gange uden deformation og fuld af elasticitet, hvilket gør dig uvillig til at rejse dig på lejlighedsvise stole med arme. Siddefølelsen i høj kvalitet kommer fra den behagelige vinkel på ryglænet. Vores lænestol passer nøje til den menneskelige krops kurve, så du fuldstændigt kan frigøre trykket på taljen og samtidig give dig en blød følelse af indpakning. Når du sidder på, er den blød og passer i lang tid. Så vil du føle at sidde ikke er træt.

produktnavn

Hotelstue fritids lejlighedsvise stole med arme dansk designer swoon lounge stol

Varenummer

JGLC241

Hovedmateriale

FRP + skum + stofsæde + ben af ​​massivt træ

Polstret materiale

linned stof / fløjl stof / PU læder / læder

Produktsted

Foshan, Guangdong, Kina

Størrelse

Stol: L90 * W88 * H83cm; SH42cm

Fodstøtte: L53 * W42 * H41cm;

Ctn og Cbm

0,93 cbm (1 stk / ctn)

MOQ

5 stk

Betalingsbetingelser

T / T 30% som depositum, balancen 70% skal være klar inden læsning

Leveringstid

15-20 dage efter modtagelse af depositum

Certifikater

UKFR certifikat, Fumigation Certificate, SGS testrapport og så videre

Produktoplysninger

Kunde feedback


Virksomhedsoplysninger

Vi er den professionelle producent og forhandler, der har specialiseret sig i mange slags spisestole, sofaborde, sofaer, lejlighedsvise stole med arme og barstole til hjemmet og hotellet. Vores fabrik er beliggende i Foshan, Guangdong, Kina. Det tager bare 1,5 time til vores fabrik fra Guangzhou lufthavn. Vi har rig erfaring med eksport af futnitures, og vi har vores eget QC-system. Alle produkter har garanteret kvalitet, konkurrencedygtig pris og mere værdi. Vores virksomhed betragter" rimelige priser, effektiv produktionstid og god kundeservice" som vores princip. Vi er sikre på, at vi er professionelle og sparer ingen effekt for at gøre det bedst!


Hot Tags: lejlighedsvise stole med arme, Kina, producenter, leverandører, fabrik, engros, køb, billig, pris, tilpasset

Undersøgelse

You Might Also Like