Lejlighedsvis stole til stue

Luksus metal ramme nubuck læder lejlighedsvis stole til stue Produktbeskrivelse Mange sofaer og stole har altid ikke plads til at sætte lårene, men denne lejlighedsvise stole til stuen løser et sådant problem, så din lakerede samlinger også kan falde på sædets overflade, og den nederste ...

Produktdetaljer

Luksus metal ramme nubuck læder lejlighedsvis stole til stue

 

Produktbeskrivelse

Mange sofaer og stole har altid ikke plads til at sætte lårene, men denne lejlighedsvise stole til stuen løser et sådant problem, således at dine lakerede led også kan falde på sædets overflade, og underbenet kan suspenderes, hvilket bringer mere afslappet og behagelig følelse til den menneskelige krop. Hele stykke sadel læder importeret fra Italien er raffineret til at yde effektiv støtte. Solid carbon stålramme er vedtaget som en helhed. Efter højtrykssandblæsningsproces udføres rust- og antioxidationsbehandling, hvilket gør hele fritidsstolen mere tekstur.

 

Produktnavn

Luksus metal ramme nubuck læder lejlighedsvis stole til stue

Varenummer

JGLC203

Hovedmateriale

Læder + skum + polstret sæder + massivt kulstofstål

Polstret materiale

linned stof/fløjl/cashmere/uld

Farve

En bred af læder eller stof farver for mulighed

Tilgængelig stålfarve

Sort / Sølv / Kaffe

Stolens størrelse

720*860*850mm, Sh:430mm

Ctn og Cbm

0,53 cbm (1stk/ctn)

MOQ

5 stykker

Funktion

Hjem møbler, stue, kontor, café og hotel lobby osv.

Betalingsbetingelser

T/T, 30% i forvejen, 70% balance før lastning

Leveringstid

10-20 dage efter modtagelse af depositum, i henhold til produktionsplanen

 

Produktoplysninger

 

Feedback fra klienter

cheap lounge chairs for living room

 

Firmaoplysninger

Jaygar er den nemmeste måde at skabe et smukt moderne rum. Siden lanceringen i 2008 har vi gjort det til vores mission at gøre stor stil let, langvarig og godt prissat. Vi arbejder direkte sammen med vores håndværker om at producere unikke, holdbare stykker ved hjælp af materialer af høj kvalitet. Dette direkte forhold betyder, at vi kan bringe dig smukke tilpassede moderne lejlighedsvis stole til stue møbler og indretning til uovertruffen værdi. Vi har leveret kvalitetsmøbler til mere end en kvart million nordamerikanske, Canada, Europa, Australien og sydamerikanske hjem og virksomheder. Vi ønsker at gøre møbler købsprocessen dejligt let, og at gøre vores daglige arbejde sjovere og mere interessant. Jaygar's kultur er rodfæstet i fem kerneværdier: Være god, være direkte, være bedre, være eventyrlystne, være ægte. Vi er glade for, at du er her. Tak for shopping med os.

 


Hot Tags: lejlighedsvis stole til stue, Kina, producenter, leverandører, fabrik, engros, købe, billig, pris, tilpasset

Undersøgelse

You Might Also Like