Lounge siddepladser til sovesale

Høj kvalitet træ lounge siddepladser til sovesale bamse stol enkelt til hjemmet Produkt Beskrivelse Denne skulpturelle lounge stol kan udlede konnotationen af moderne skønhed fra sit udseende. Kontaktfladen på ryglænet på fritidsstolen er designet med et spænde, som er behageligt...

Produktdetaljer

Høj kvalitet træ lounge siddepladser til sovesale bamse stol enkelt til hjemmet

 

Beskrivelse af produkt

Denne skulpturelle lænestol kan udlede konnotationen af moderne skønhed fra dens udseende. Kontaktfladen på ryglænet på fritidsstolen er designet med et spænde, som er behageligt at støtte, og den høje ryglæn er mere egnet til dig med høj stil. Det L-formede bløde armlændesign har et blødt touch og opfylder armens støttebehov. Pudeforingen i loungen med plads til sovesale er fyldt med svamp med høj densitet, som har god modstandsdygtighed, stærk luftgennemtrængelighed og behagelig siddefølelse. Hver del af vores materialer indeholder vores oprigtighed til kunderne, og vores møbler er værd at vælge.

 

Produktnavn

Høj kvalitet træ lounge siddepladser til sovesale bamse stol enkelt til hjemmet

Varenummer

JGLC239

Hovedmateriale

Ramme af massivt træ + skum + stofsæde

Polstret materiale

linnedstof/fløjlsstof/PU læder/læder

Produktsted

Foshan, Guangdong, Kina

Størrelse

Formand: L90*W95*H105cm; SH45cm

Ctn og Cbm

0,93cbm (1 stk/ctn)

Moq

5 stk.

Betalingsbetingelser

T /T 30% som depositum, skal saldoen 70% være klar før lastning

Leveringstid

15-20 dage efter modtagelse af depositum

Program

Stue, Soveværelse, Hotel, Lejlighed, Villa

 

Oplysninger om produkt

 

Kundefeedback


Firmaprofil

Jaygar Furniture co,.ltd er beliggende i Guangdong Kina. Vi har mere end 18 års erfaring inden for møbelbranchen, der fokuserer på sofa, stol, lounge siddepladser til sovesale, bord- og sofaborde m.m. Vores fabrik har veludstyrede testfaciliteter og stærk teknisk kraft. Inden for en bred vifte, god kvalitet, rimelige priser og stilfulde designs, god service, er vores produkter i vid udstrækning anvendes i hjemmet og offentlige steder. Vi byder nye og gamle kunder hjerteligt velkommen til fremtidige forretningsforbindelser og gensidig succes!

 

Faq:

Spørgsmål 1: Hvordan laver man orden?

Send os din indkøbsordre via e-mail, så fortæl os dine krav, og vi sender dig en proformafaktura for din ordre.

 

Q2: Kan du give mig en rabat?

Svar: Ja, baseret på engrosservice har vi bedre rabat på større mængder. Vi vil tilbyde dig den bedste pris baseret på din ordremængde.

 

 

Hot Tags: lounge siddepladser til sovesale, Kina, producenter, leverandører, fabrik, engros, købe, billig, pris, tilpasset

Undersøgelse

You Might Also Like