Læder Drejelig Lounge Stol

Super komfortable fritidshjem stue boconcept imola stol læder drejelig lounge stol Produktbeskrivelse Monotonous stue er altid mangel på nye ideer. Det er bedre at tilføje en læder drejelig lounge stol for at gøre livet mere innovativt og designe dit nye liv. Overfladen finish vedtager ...

Produktdetaljer

Super komfortabel fritidshjem stue boconcept imola stol læder drejelig lounge stol

 

Produktbeskrivelse

Monoton stue er altid mangel på nye ideer. Det er bedre at tilføje en læder drejelig lounge stol for at gøre livet mere innovativt og designe dit nye liv. Overfladen finish vedtager importeret imiteret læder, som er blød som læder, med forskellige tekstur og farve glans, og god vandtæt ydeevne, som er valget af de fleste forbrugere. Den bageste højde vinkel er velegnet til afslappende tænkning; den vingeformede ryg kan støtte hovedet og beskytte halshvirvelsøjlen. Stolen foden af fritid stol vedtager titanium stål galvanisering hardware fod, 360 graders glat rotation, enkel og generøs design, stærk og holdbar.

 

Produktnavn

Super komfortabel fritidshjem stue boconcept imola stol læder drejelig lounge stol

Varenummer

JGLC230

Hovedmateriale

FRP + skum + læder/stof + ben i rustfrit stål

Polstret materiale

linned stof/fløjl/cashmere/uld/læder

Farve

Forskellige kolor, orange, blå, grå eller OEM

Tilgængelig stålfarve

Sort / Sølv / Guld / Rose gylden

Stolens størrelse

Stol: L920*D930*H1040mm, Sh:430mm

Osmannisk: L620*D460*H400m

Ctn og Cbm

0,53 cbm (1stk/ctn)

MOQ

5 stykker

Betalingsbetingelser

T/T, 30% i forvejen, 70% balance før lastning

Leveringstid

10-20 dage efter modtagelse af depositum, i henhold til produktionsplanen

Anvendes til

Hjem, hotel, café, kontorreception og andre samtaleområder

 

Produktoplysninger

 

Feedback fra klienter

 

Vores virksomhed

Foshan Jaygar Fumiture Co, Ltd har specialiseret sig i leverandører former for spiseborde og stole, kaffe og sideborde, liggestole, læder drejelig lounge stol og sofa til hjemmet og til hotel fumiture. Fabrikken har samarbejdet med mange kunder både fra indenlandske og oversøiske, og har opnået konsekvent stor ros fra vores kunder, da det blev oprettet. Producenterne har den ledelsesmæssige idé, at kvalitet viser styrke, detaljer nå til succes, og forsøger sit bedste for at gøre godt på ethvert aspekt fra hver søm, hvert procedurepunkt for fremstilling til endelig inspektion, pakning og forsendelse. Vi insisterer på princippet om udvikling af høj kvalitet, effektivitet. Oprigtighed og jordnære arbejdstilgang for at give dig fremragende service af behandling! Vi byder dig hjerteligt velkommen til at besøge vores virksomhed eller kontakte os for samarbejde.

 

 

Hot Tags: læder drejelig lounge stol, Kina, producenter, leverandører, fabrik, engros, købe, billig, pris, tilpasset

Undersøgelse

You Might Also Like