Læder og Metal Lounge Stol

Italiensk enkelt stol accent stol møbler stue læder og metal lounge stol Product Description Light industriel stil, kontor fritid stol. Det kan give folk en følelse af tilbageholdenhed og dekompression, lindre træthed af den menneskelige krop, specielt designet til folk, der elsker at lyve ...

Produktdetaljer

Italiensk enkelt stol accent stol møbler stue læder og metal lounge stol

 

Produktbeskrivelse

Let industriel stil, kontor fritid stol. Det kan give folk en følelse af tilbageholdenhed og dekompression, lindre træthed af den menneskelige krop, specielt designet til folk, der elsker at ligge ned. Hele læder og metal lounge stol bruger massivt jern som ramme, som er holdbar efter forstærkning. Puder og puder er fyldt med dun for komfort og åndbarhed. I overensstemmelse med det ergonomiske design, samtidig med at taljen, skal det også have nok pasform med ryggen, for bedre at frigive trykket af forskellige dele af kroppen, så du kan sidde i lang tid.

 

Produktnavn

Italiensk enkelt stol accent stol møbler stue læder og metal lounge stol

Varenummer

JGLC203

Hovedmateriale

Læder + skum + polstret sæder + massivt kulstofstål

Polstret materiale

linned stof/fløjl/cashmere/uld

Tilgængelig stålfarve

Sort / Sølv / Kaffe

Stolens størrelse

720*860*850mm, Sh:430mm

Ctn og Cbm

0,53 cbm (1stk/ctn)

Vægt

15 kg/ctn

MOQ

5 stykker

Betalingsbetingelser

T/T, 30% i forvejen, 70% balance før lastning

Leveringstid

10-20 dage efter modtagelse af depositum, i henhold til produktionsplanen

Leveringsperiode

FOB Guangzhou for 40HQ container, Ex-arbejde for LCL ordrer

 

Produktoplysninger

 

Feedback fra klienter

 

Firmaoplysninger

Tak fordi du besøger vores hjemmeside, Foshan Jaygar Furniture Co, Ltd blev establised i år 2005, som en ung og energisk leverandører, Vores læder og metal lounge stol produkter sælges over 50 lande, herunder Asien, Amerika, Australien og Afrika. Vi vinder et nationalt ry for vores produkter af høj kvalitet og effektive eftersalgstjenester.

1.We giver OEM og ODM.

2.For de tilpassede produkter, støtter vi prøve ordre, vil vi opkræve 3 gange prisen for prøven, og vi vil vende tilbage efter bestilling baseret på din mængde.

3.Fleksibel ordreantal er acceptabelt.

Vi vil fortsætte med at holde os til ledelseskonceptet om at holde ro og betjening af alle vores kunder. Vi er en konkurrencedygtig og professionel partner og producenter!

For flere detaljer:

Velkommen til at kontakte os når som helst, vil vi gøre vores bedste for at koordinere, hvor du har brug for, og vi håber, at vi vil have et godt og langt samarbejde.Hot Tags: læder og metal lounge stol, Kina, producenter, leverandører, fabrik, engros, købe, billig, pris, tilpasset

Undersøgelse

You Might Also Like