Hus og hjem lejlighedsvis stole

Moderne designer hus og hjem lejlighedsvis stole stue stof lazybones lænestol Produkt Beskrivelse Denne stol er værdig og elegant med stil. Designfunktionen er dens høje komfortegenskaber kombineret med den omhyggelige forbedring af ergonomi og kombinationen af nordisk...

Produktdetaljer

Moderne designer hus og hjem lejlighedsvis stole stue stof lazybones lænestol

 

Beskrivelse af produkt

Denne stol er værdig og elegant i stil. Designfunktionen er dens høje komfortegenskaber kombineret med omhyggelig forbedring af ergonomi og kombinationen af nordiske elementer, et klassisk stolearbejde, der spontant opstod. Stolen anvender en ramme i massivt træ som helhed med fremragende bæreevne. Stolen er fyldt med svamp med høj densitet, som er meget elastisk og ikke let at deformere. Vi kan give diversificeret tilpasning, der omfatter forskellige stilarter af klud prøver, hvilket gør huset og hjem lejlighedsvis stole fashionable og alsidige.

 

Produktnavn

Moderne designer hus og hjem lejlighedsvis stole stue stof lazybones lænestol

Varenummer

JGLC236

Hovedmateriale

Indvendig træramme + skum + imiteret læder/stofbeklædning

Polstret materiale

linnedstof/fløjl/cashmere/uld/læder

Stolens størrelse

Stol: L68*D60*H73cm, Sh:45cm

Ctn og Cbm

0,31cbm (1pcs/ctn)

Moq

10 stykker

Betalingsbetingelser

T/T, 30% i forvejen, 70% saldo før lastning

Leveringstid

10-20 dage efter modtagelse af depositum, i henhold til produktionsplanen

Bruges til

Hjem, hotel, café, kontorreception og andre samtaleområder

 

Oplysninger om produkt

 

Tilbagemelding af klient


Faq:

Spørgsmål 1: Hvilket materiale bruger du?

A. Sofaer og senge, vi bruger det bedste stof, ægte læder og PU læder, indeni er høj densitet svamp, med massiv træramme, massivt træ ben eller rustfrit stål ben.

B. Spisesæt, tv-skab, skænk, sofabord: massivt træ, marmor, MDF, rustfrit stål. Det er i henhold til forskellige varer, kan du bede vores salg for flere detaljer.

 

Spørgsmål 2: Hvordan kan jeg få tilbud og bestille?

A: Bare fortæl os varekoder (eller link) af de produkter, du er interesseret i, og vi vil udarbejde detaljerede tilbud til dig. Proforma faktura vil blive udstedt, når ordren er bekræftet, og produktionen vil blive startet, når forudbetalingen er afsluttet.

 

Q3. Hvornår kan huset og hjemmet lejlighedsvis stole leveres efter bestilling er placeret?

Svar: Afhænger af dit ordreantal, det kan være fra 15 dage til 40 dage, præcis leveringstid vil blive angivet i proformafakturaen, når ordren er bekræftet.Hot Tags: hus og hjem lejlighedsvis stole, Kina, producenter, leverandører, fabrik, engros, købe, billig, pris, tilpasset

Undersøgelse

You Might Also Like