High Back Chaise Lounge

Vores vigtigste produkter, inklusive lænestole med høj ryg, spisebord og stolsæt, opholdsstole, sofa og soveværelse og så videre.

Produktdetaljer

Mode stil stof stue lænestol høj ryg chaise lounge til hotel


Produkt beskrivelse

Denne lænestol med høj rygstol kan bruges sammen med sideborde og pedalerne. Materialet er lavet af aske træfødder, stærk og holdbar, med stærk bæreevne, fin struktur, lavt fugtighedsindhold, antikorrosion og fugtbestandig svamp med høj densitet, kan modstå flere påvirkninger uden deformering, naturlig åndbar bomuld og linned , ingen rynker, ingen falmning, ingen kugle, vores loungestol giver dig mulighed for at nyde sofaens fritid når som helst.

produktnavn

Mode stil stof stue lænestol høj ryg chaise lounge til hotel

Varenummer

JGLC215

Hovedmateriale

Ben af massivt asketræ + skum + polstret sæde

Tilgængelig træfarve

Sort læder + Houndstooth klud

Stolstørrelse

70 * 78 * 98 cm, SH42 cm

Ctn og Cbm

0,54cbm (1stk / ctn)

Vægt

13,6 kg / ctn

Ansøgning

Hotel, stue, soveværelse, balkon og så videre


Produktdetaljer


Kunde feedback


Værksted


Vores firma

Foshan Jaygar Møbler Co.Ltd, der er professionel inden for møbler i årevis. Vores vigtigste produkter, inklusive lænestole med høj ryg, spisebord og stolsæt, opholdsstole, sofa og soveværelse osv. Produkter er virkelig over hele verden markedet for Nordamerika, Europa, Canada, Storbritannien og Tyskland osv. Baseret på vores freindly samarbejde og god eftersalgsservice er vores kunder virkelig tillid og understøttet til os. Vi har professionelle teams til at arrangere virksomhedsarrangementer og produktkvalitetskontrol .Vi har altid overholdt "fabrikant som kundekrav, tænk som kundenes behov, gør som kundeværdigt" serviceformål.


FAQ:

Q1. Kan du acceptere OEM eller ODM?

A: Ja, tilpasset produkt er tilgængeligt i vores fabrik. Send dine designbilleder til os, så taler vi om det med vores professionelle designere og bekræfter godt med dig.

Spørgsmål 2. Hvad er betalingsbetingelsen?

A: Vores betalingsperiode er normalt 30% depositum før produktion og 70% balance før forsendelse.

Q3. Kan jeg bestille prøver? Er de gratis?

A: Ja, vi foretager prøveordrer til visse kunder. Prøvegebyrer er nødvendige, og vi trækker prøvegebyret fra din bulkordre senere.

Spørgsmål 2: Hvad hvis jeg ikke kan finde de oplysninger, jeg leder efter, eller hvad hvis jeg vil tale direkte med nogen?

A: Start online handelsmand eller forespørgsel nu, associeret vil være i kontakt med det samme eller senest inden for 24 timer.

Hot Tags: high back chaise lounge, Kina, producenter, leverandører, fabrik, engros, købe, billig, pris, tilpasset

Undersøgelse

You Might Also Like