Ægformet drejestol

Moderne Arne Jacobsen design fritid lounge stole glasfiber rødt stof stue æg formet drejestol Produktbeskrivelse De enkle og bløde linjer udgør den unikke charme kilde til stil, hvilket gør sådan en behagelig og god fritid stol. Det har en S-kurve stol krop, som passer ...

Produktdetaljer

Moderne Arne Jacobsen design fritid lounge stole glasfiber rødt stof stue æg formet drejestol

 

Produktbeskrivelse

De enkle og bløde linjer udgør den unikke charmekilde til stil, hvilket gør sådan en behagelig og god fritidsstol. Det har en S-kurve stol krop, som passer til den naturlige linje i kroppen, udvider styrken af ryggen til kroppen, fuldt slapper af, frigiver kroppens tryk og lindrer den menneskelige krop. Det indre af den ægformede drejestol er fyldt med svampe med høj densitet, som har god modstandsdygtighed, fremragende bæreevne og behagelig følelse. Det kan give dig hver tomme af behagelig støtte fra hofte til knæ, så du kan sidde i lang tid. Bunden af aluminiumslegeringsfoden af høj kvalitet efter anti-korrosion og anti-oxidationsbehandling, stabil, anti-udskridning og anti-slid.

 

Produktnavn

Moderne Arne Jacobsen design fritid lounge stole glasfiber rødt stof stue æg formet drejestol

Varenummer

JGLC229

Hovedmateriale

FRP + skum + stof/læder + ben i rustfrit stål

Polstret materiale

linned stof / fløjl stof / læder / imiteret læder

Skum

35-40 skum med høj densitet

Farve

Rød, hvid, sort, lilla, blå, creme osv.

Størrelse

Stol: L860*W790*H1070mm; SH450mm

Osmanniske: L550 * W450 * H460mm;

Ctn og Cbm

0.79cbm (1 stk/ctn)

MOQ

5 stykker

Betalingsbetingelser

T/T 30% depositum, 70% saldo før forsendelse

Leveringstid

15-20 dage efter modtagelsen af depositum

 

Produktoplysninger

 

Kundefeedback

 

Faq:

Q1. Er du producent?

A1. Ja, vi er en pålidelig og professonal leverandører af alle former for hjem møbler som spiseborde, spisestuestole og æg formet drejestol osv.

 

Q2. Må jeg spørge, om du tillader nogen rabat?

A2. I første omgang er de priser, vores tilbud er baseret på engrospris. Hvis ordren er usædvanlig stor, kan vi tilbyde en rabat, så fortæl os dit købsantal, når du spørger.

 

3. Hvorfor vælger jeg dig?

A3. For det første kan du opnå den samme kvalitet gennem kanal til en meget højere pris end den, vi citerede dig. Vi er i en meget god position til at levere de fleste kvaliteter af møbler en konkurrencedygtig pris for en god levering. For det andet kan vi sikre, at disse varer undgår at blive beskadiget under transporten.

 


Hot Tags: æg formet drejestol, Kina, producenter, leverandører, fabrik, engros, købe, billig, pris, tilpasset

Undersøgelse

Du kan også lide