Æggestol

Klassisk ARNE JACOBSEN designer fiberglas læder drejelig æg loungestol til stue Produktbeskrivelse Vælg hvilken slags liv, du bliver forelsket i hvilken slags møbler. Stol er ikke kun et møbel, det kan også tilføje varme til et sted og bruges ofte som dekoration ....

Produktdetaljer

Klassisk ARNE JACOBSEN designer glasfiber læder drejelig æg lænestol til stue

Produkt beskrivelse

Vælg hvilken slags liv, du bliver forelsket i hvilken slags møbler. Stol er ikke kun et møbel, det kan også tilføje varme til et sted og bruges ofte som dekoration. Æggefritidsstol, klassisk modellering, unik designteknologi, så du kan skabe et simpelt, men ikke simpelt rum. Det indvendige fyldmateriale af ægstolen er lavet af rebound-svamp med høj densitet, som ikke er let at deformere og kollapse. Designet til at passe til kroppens kurve og give behagelig støtte.

produktnavn

Klassisk ARNE JACOBSEN designer glasfiber læder drejelig æg lænestol til stue

Varenummer

JGLC229

Hovedmateriale

FRP + skum + stof / læder + ben i rustfrit stål

Polstret materiale

hørstof / fløjlstof / læder / kunstlæder

Skum

35-40 skum med høj densitet

Størrelse

Stol: L 860 * W790 * H1070mm; SH450mm

Osmannisk: L550 * W450 * H460mm;

Ctn og Cbm

0,79 cbm (1 stk / ctn)

MOQ

5 stykker

Betalingsbetingelser

T / T 30% depositum, 70% balance før forsendelse

Leveringstid

15-20 dage efter modtagelse af depositum

Produktoplysninger

Kunde feedback

Farveprøver

FAQ:

1. Hvor er din fabrik?

Vores fabrik er beliggende i Foshan, som er en berømt by for at producere møblerne. Det' er omkring en og en halv time fra Guangzhou Baiyun International Airport til vores fabrik. Velkommen til at besøge vores fabrik når som helst. Vi kan hente dig i lufthavnen eller Guangzhou-hotellerne.

2. Kan du arrangere forsendelsen dør til dør?

Vi kan tilbyde dør til dør-service både til søs og ad luften, hvilket kan spare dig tid og penge. Vi har også samarbejdet speditør i nogle lande og kan arrangere fortoldningen for dig.

3. Skal jeg samle alle varer alene eller af min kunde selv?

Vores pakning vil være på to forskellige måder i henhold til forskellige æg lounge stol produkter. Nogle bruges KD-pakningen, og andre skal samles, men det er så let at samle med brugermanualen eller videoundervisningen.

4. Hvilken&# 39 er din garanti?

Vi giver normalt et eller to års garantier i henhold til forskellige modeller. Hvis produktet skyldes fabriksfejl, giver vi dig gratis udskiftning. Hvis det blev beskadiget under forsendelsen eller af andre grunde, leverer vi de bedste løsninger til dig.


Hot Tags: æg lounge stol, Kina, producenter, leverandører, fabrik, engros, køb, billig, pris, tilpasset

Undersøgelse

You Might Also Like