Komfortable liggestole til små rum

Positiv pris moderne enkelt pelikan stol til soveværelset fritid komfortable liggestole til små rum ProduktBeskrivelse Dette er en behagelig liggestole til små rum, som med både udseende og komfort. Denne lounge stol ligner en gannet med udstrakte vinger, små og søde. Denne...

Produktdetaljer

Positiv pris moderne enkelt pelikan stol til soveværelset fritid komfortable liggestole til små rum

 

Beskrivelse af produkt

Dette er en behagelig liggestole til små rum, som med både udseende og komfort. Denne lounge stol ligner en gannet med udstrakte vinger, små og søde. Denne sofastol er lavet af glasfiberforstærket plast som helhed og derefter fyldt med elastisk svamp med høj densitet og syet i hånden. Vi bruger godt håndværk til fuldt ud at bevise værdien af materialet, og stolen ser behagelig og stilfuld ud. Farven på kroppen og puden på denne stol kan være i overensstemmelse med kundernes krav.

 

Produktnavn

Positiv pris moderne enkelt pelikan stol til soveværelset fritid komfortable liggestole til små rum

Varenummer

JGLC238

Hovedmateriale

FRP + skum + stofsæde + massivt træ ben

Polstret materiale

linnedstof/fløjlsstof/uldstof

Farve

Kundens anmodning

Størrelse

Formand: L79*W81*H70cm; SH40cm

Ctn og Cbm

0,44cbm (1 stk/ctn)

Moq

10 stk.

Betalingsbetingelser

T /T 30% som depositum, skal saldoen 70% være klar før lastning

Leveringstid

15-20 dage efter modtagelse af depositum

Program

Stue, Soveværelse, Hotel, Lejlighed, Villa

 

Oplysninger om produkt

 

Kundefeedback


Faq:

1. Hvordan kan jeg få prisen?

Svar: Vi citerer normalt inden for 12 timer efter, at vi har fået din forespørgsel. Hvis du er meget presserende for at få prisen, bedes du kontakte os eller WhatsApp os, så vi kan tilbyde dig et tilbud asap.

 

2. Hvad er din leveringstid?

Svar: Det afhænger af ordremængden af komfortable liggestole til små rum. Normalt kan vi sende inden for 10-20 dage for lille mængde og ca. 45 dage for stor mængde.

 

3. Hvad er forsendelsesmetoden?

Svar: Det kan sendes ad søvejen, ad luftvejen eller med ekspres (EMS, UPS, DHL, TNT, FEDEX og ect). Bekræft venligst hos os, før du afgiver ordrer.

 

4. Hvordan gør du vores forretning langsigtet og godt forhold?

A: Vi holder god kvalitet og konkurrencedygtig pris for at sikre vores kunders fordel; Vi respekterer hver kunde som vores ven, og vi oprigtigt gøre forretninger og blive venner med dem, uanset hvor de kommer fra.Hot Tags: komfortable liggestole til små rum, Kina, producenter, leverandører, fabrik, engros, køb, billig, pris, tilpasset

Undersøgelse

You Might Also Like