Chaise Lounge stol med arme

Høj bag-mod-ryg-design, behagelig hældningsvinkel, kan understøtte hovedet, udsøgt udførelse, muligheder i flere farver, der er altid en til dig.

Produktdetaljer

Høj kvalitet læsesofa fritids stue chaise loungestol med arme


Produkt beskrivelse

Høj back-to-back design, behagelig hældningsvinkel, kan understøtte hovedet, udsøgt udførelse, multi-farve muligheder, der er altid en til dig. Ved hjælp af behageligt fløjlestof afspejler hver detalje kvalitetsprocessen. Understøttelsen af chaiselongestol med arme arver den traditionelle mortise- og tenon-strukturteknologi. Det er tæt forbundet, stærk og holdbar og poleret glat og omhyggeligt. Fyldt med svamp med høj densitet af høj kvalitet og en slangeformet fjeder, fuld og tyk, god elasticitet, ikke let at deformere.

produktnavn

Høj kvalitet læsesofa fritids stue chaise loungestol med arme

Varenummer

JGLC213

Hovedmateriale

Stel af massivt asketræ + skum + polstret sæde

Tilgængelig træfarve

Sort / valnød / sort valnød / original

Stolstørrelse

64 * 96 * 98 cm, SH43 cm

Ctn og Cbm

0,60 cbm (1stk / ctn)

Vægt

13,2 kg / ctn

Ansøgning

Hotel, stue, kontor, balkon og så videre


Produktdetaljer


Værksted


pakning

1. Den indvendige pakning bruges det ikke-vævede stof til at dække chaiselongestolen med arme, der forhindres i snavs.

2.Det andet trin bruges EPE-skum til at dække fuld sofa.

3.Trirdly bruges pap til at pakke og beskytte de steder, der let kan ridses og gå ned under transport.

4. Pak det til sidst i en sækpose eller en stærk karton afhænger af nødvendigt.

2 (8)


Hvorfor kontakte os?

Foshan Jaygar Furniture Co., Ltd. er en professionel leverandør af slags husholdningsprodukter i Kina med mange års erfaring inden for design, produktion og salg. Vi beskæftiger os hovedsageligt med inkl. Sengetøj, sofaudstyr, stue og spisestue. Vores produkter er bredt anerkendt og betroet af kunder og kan imødekomme kontinuerligt skiftende økonomiske og sociale behov.

Alle produkter er meget populære i mange lande og regioner, såsom Nordeuropa, Sydøst, Asien, Mellemøsten, Sydamerika, Europa, Nordamerika og Afrika. Vores virksomhed lægger vægt på kvalitetsstyring. Vi har professionelt og ansvarligt QC-team til kvalitetskontrol. Som produktionsprocesser og udvikling af kreativ idé har vores virksomhed kontinuerligt introduceret smukke, moderne og miljøvenlige produkter. Med en bred vifte, god kvalitet, rimelige priser og stilfulde design, er vores produkter bredt accepterede i verden.

Vi byder nye og gamle kunder fra alle samfundslag velkommen til at kontakte os for fremtidige forretningsforbindelser og gensidig succes! Vores forretning vil vokse konstant i styrke og med en lys fremtid.

Hot Tags: chaiselongestol med arme, Kina, fabrikanter, leverandører, fabrik, engros, købe, billig, pris, tilpasset

Undersøgelse

You Might Also Like