Bent krydsfiner stol

Nordisk design træstue loungestol bøjet krydsfiner stol Produktbeskrivelse Det kan være en stol ved et skrivebord, der repræsenterer et sted i virksomheden. Denne stol understøtter dig i en behagelig position, med glatte kanter og glat slibning, ikke bange for at ridse. Puden er designet med ...

Produktdetaljer

Nordisk design træstue loungestol bøjet krydsfiner stol

 

Produkt beskrivelse

Det kan være en stol ved et skrivebord, der repræsenterer et sted i virksomheden. Denne stol understøtter dig i en behagelig position, med glatte kanter og glat slibning, ikke bange for at ridse. Puden er designet med en konkave overflade, der opfylder ergonomiske krav, og du vil ikke føle dig træt, selvom du sidder i lang tid. Hver skrue ved stolforbindelsen er udstyret med en tyk gummipakning, der gør forbindelsen stærkere og effektivt forhindrer gensidig friktion i at beskadige stolen. Vores bøjede krydsfinerstol er udsøgt udformet, robust og holdbar, og du vil elske den.

 

produktnavn

Nordisk design træstue loungestol bøjet krydsfiner stol

Varenummer

JGLC221

Hovedmateriale

Bøjet krydsfinerramme

Træfarve

Naturlig eg, sort, valnød, hvid

Skum

30-40 høj tæthed nyt skum

Størrelse

L55 * W63 * H70cm; SH38cm

Ctn og Cbm

0,22 cm3 (2 stk / ctn); 9,3 kg / ctn

Ansøgning

Stue, soveværelse, læsesal, hotel

MOQ

5stk samme farve samme model

Betalingsbetingelser

30% depositum betalt af T / T før produktion, balance skal betales før indlæsning

Leveringstid

Inden for 20-40 dage efter modtagelse af depositum

 

Produktdetaljer

eames lcw-stol

eames støbt krydsfiner spisestol

bøjet krydsfiner stol vintage

spisestol i krydsfiner

 

Kunde feedback

moderne loungestole

stue lænestol

bøjet krydsfiner stol


Firmaprofil

Vores fabrik er beliggende i nærheden af ​​Foshan by, bekvem transport. Siden etableringen har virksomheden store talenter på divisionsniveau, særlig erfaring og mange års ledelseserfaring. Udvikling og design talenter, en gruppe af høj kvalitet professionelt og teknisk personale. Teknisk set, kombineret med avanceret produktionsudstyr, fremstilles bøjet krydsfinérstol af høj kvalitet. Virksomheden overholder "kvalitet først, service først" forretningsprincip til "fremragende materialer". høj kvalitet. "Tynd fortjeneste men hurtig omsætning" er salgsfilosofien. Service af høj kvalitet efter salg har vundet vores kunders tillid og support. Vi mener, at "kvalitet er en virksomheds sjæl". Velkommen til at kontakte os. ”Læg dine penge i pengeskabet og din forretning i pengeskabet.

 

 

 

Hot Tags: bøjet krydsfiner stol, Kina, fabrikanter, leverandører, fabrik, engrossalg, køb, billig, pris, tilpasset

Undersøgelse

You Might Also Like