Træpolstrede spisestole

Ny stil læder sæder hotel træ polstrede spisestole stole Produkt Beskrivelse Minimalistisk boligdesigner kreative træ polstrede spisestole stole massivt træ konference forhandlingsstol, den trekantede stabile understøtningsstruktur af spisestolen understøtter hinanden. Overfladen tæt på sædet ...

Produktdetaljer

Nyt stil læder sæder hotel træ polstrede spisestole stole

Produkt beskrivelse

Minimalistisk boligdesigner kreative træ polstrede spisestole stole af massivt træ konference forhandlingsstol, den trekantede stabile understøtningsstruktur af spisestolen understøtter hinanden. Nærpladsoverfladen er poleret med lysbue, og brugeren har ikke helt overvejet den. Stolens samlede træ er importeret asketræ, som er fleksibelt og solidt, og overfladen er lavet af sort eg-teknologi, som er tyk og holdbar for at forhindre møl. Pudestoffet er lavet af miljøvenligt mikrofiberlæder med en blød og delikat struktur som læder, der er i overensstemmelse med EU's miljøbeskyttelsesstandard for formaldehyd. De valgte miljøvenlige malinger sprøjtes mange gange, og farven er delikat og langvarig.

produktnavn

Nyt stil læder sæder hotel træ polstrede spisestole stole

Varenummer

JGC033

Hovedmateriale

Asketræramme + PU-læder / stof + Skum af høj densitet

Tilgængelig træfarve

Naturlig eg / hvid / mørk valnød / sort

Feature

Uden arm + Syntetisk læder + stel af massivt træ

Stof / læderfarve

Grå, sort, blå, grøn osv

Stolstørrelse

L43 * W60 * H 86 cm; SH44cm

Ctn og Cbm

0,33cbm (2 stk / ctn)

Vægt

13,8 kg / ctn

MOQ

20 stk

Betaling

30% depositum betalt af T / T før produktion, balance skal betales før indlæsning

Anvendelige lejligheder

forretningshotel, service lejlighed, resort, villa og andet

Produktdetaljer

Applikationsscenario

1.Om levering

Møbler har en bestemt produktionsperiode, og forskellige typer produkter vil have en større forskel, hvis vi ikke er på lager, vil vi kontakte dig så hurtigt som muligt, på grund af det særlige ved møbelproduktion, vil leveringstiden ofte flyde til kundeservice for at informere dig som kvasi.

2. Service efter salg

Hvis du modtager de træpolstrede spisestole, installationen af ​​brugen af ​​eventuelle problemer, er du velkommen til at kontakte os, vi kan give professionel vejledning til enhver tid, hvis modtagelsen af ​​varerne viser sig at have kvalitetsproblemer (ikke-menneske, ikke-brug) skal returneres, bekræftet, at vi accepterer returneringer.
Hot Tags: træpolstrede spisestole, Kina, fabrikanter, leverandører, fabrik, engros, købe, billig, pris, tilpasset

Undersøgelse

You Might Also Like