Stole i hvidt læder

Nordisk restaurantstol high-end med armlæn i spisestuestole i hvidt læder Produkt Beskrivelse Denne spisestuestole i hvid læder i ryglænet er glat og naturligt og giver en naturlig følelse af nærhed. Vi elsker simpelt design, men går aldrig tabt i linjerne. Bløde og forfriskende toner med dens ...

Produktdetaljer

Nordisk restaurantstol high-end med armlæn i spisestuestole i hvidt læder

Produkt beskrivelse

Denne spisestuestole i hvid læder i hvid læder er glat og naturligt og giver en naturlig følelse af nærhed. Vi elsker simpelt design, men går aldrig tabt i linjerne. Bløde og forfriskende toner, med sin unikke enkelhed, afslører ædle temperament, allestedsnærværende infektion. Lige armlæn bringer kropsophold, og de omkringliggende sikkerhedslinjer er enkle, elegante og rytmiske. Ryglænet er fyldt med skum med høj densitet, og den let skrå vinkel giver en behagelig afslapningsoplevelse. Stolrammen er lavet af asketræ af høj kvalitet. Træet er hårdt og hårdt, og farven er ren. De færdige møbler er slidstærk, korrosionsbestandig og stærk.

produktnavn

Nordisk restaurantstol high-end med armlæn i spisestuestole i hvidt læder

Varenummer

JGC008, JGC009

Hovedmateriale

Asketræramme + PU-læder / stof + Svamp med høj densitet

Tilgængelig træfarve

Naturlig eg / hvid / mørk valnød / sort

Læderfarve

Lys blå, gul, grøn, grå eller valgfri

Stolstørrelse

Med arm: L54 * W58 * H83cm; Uden arm: L58 * W55 * H82cm;

Ctn og Cbm

0,36 cm3 (2 stk / ctn); 0,28 cm3 (1 stk / ctn)

Vægt

16,8 kg / ctn

MOQ

20 stk

Ansøgning

Hjem, Hotel, Villa, Lejlighed, Kaffebar, Restaurant

Leveringstid

Prøveordre: 7 ~ 14 dage

Bulk Order: Inden for 15 ~ 45 dage

Vi forsikrer hurtig levering til enhver kunde

Produktdetaljer

Applikationsscenario

modern wood chair

FAQ:

Q1: Hvordan foretages en ordre på spisestuestole i hvidt læder?

A: Fortæl os først dine krav eller anvendelse. For det andet citerer vi i henhold til dine krav eller vores forslag. For det tredje bekræfter kunden prøverne og placerer depositum til formel ordre. For det fjerde arrangerer vi produktionen og leverer varerne, når den er klar.

Spørgsmål 2: Hvordan håndteres det defekte?

A: For det første produceres vores produkter i et strengt kvalitetskontrolsystem, og den mangelfulde sats er mindre end 1%. For det andet vil vi i løbet af garantiperioden foretage udskiftningen, hvis det er vores kvalitetsproblem. For mangelfulde dele af varer, der kan være bevægelige, sender vi det nye tilbehør igen, eller vi kan diskutere løsningen inklusive genopkald i henhold til den reelle situation.

Spørgsmål 3: Er der nogen varer, der vises på hjemmesiden, tilgængelig på lager?

De fleste varer skal bestilles. Hvis du virkelig har brug for noget på kort tid, skal du tale med din klientchef for de nyeste lageroplysninger.Hot Tags: spisestue stole i hvidt læder, Kina, fabrikanter, leverandører, fabrik, engros, købe, billig, pris, tilpasset

Undersøgelse

You Might Also Like