Polstrede køkkenstole

Disse polstrede køkkenstole er lavet af askefast massivt træstativ, bueformet ryglæn, tæt på ryggen. Glat og blødt sort læder, mere følsom berøring, fuld af tyk sædepose, indbygget komfort svamp, stillesiddende er ikke træt.

Produktdetaljer

Disse polstrede køkkenstole er lavet af askefast massivt træstativ, bueformet ryglæn, tæt på ryggen. Glat og blødt sort læder, mere følsom berøring, fuld af tyk sædepose, indbygget komfort svamp, stillesiddende er ikke træt.


produktnavn

Massive træbetrukket køkkenstole med lædersæder

Varenummer

JGC011

Hovedmateriale

Asketramme + PU læder / Stof + Svamp med høj densitet

Tilgængelig træfarve

Natur eg / Hvid / Valnød / Sort / Sort valnød

Størrelse

L55 * W47 * H74cm

Ctn og Cbm

0,33 cbm (2 stk / ctn)

Vægt

10,6 kg / ctn

Ansøgning

Restaurant, hjem, hotel, bistro, balkon og så videre


Produktstørrelse

1

ProduktdetaljerApplikationsscenario

Kundefejl
Vores firma

Foshan Jaygar Møbler Co, Ltd er en moderne møbelproducent baseret i Foshan, Guangdong, Kina. Har mere end ti års erfaring i høj kvalitet møbler design og produktion. Vi er professionelle i moderne designmøbler, som et rundt træ spisebord, et ovalt sofabord, polstrede stole, polstrede køkkenstole, metalstole, træserier og andre serier af internationalt moderne design.Certificeringer

Vores produkter har bestået brandbarhedstest, miljøovervågning, antibakteriel og antiallergisk detektion af stoffer og produceres i nøje overensstemmelse med nationale standarder og eksporteres til 60 lande og regioner over hele verden.


Ofte stillede spørgsmål

Q1. Er du en fabrik, kan jeg besøge din fabrik?

A1. Sikker på, vi har vores fabrik i foshan, Kina. Hvis du vil besøge vores fabrik, bedes du kontakte os for at lave en aftale.


Q2. Hvilke betalingsbetingelser accepteres?

A2. T / T (Telegrafisk Overførsel) eller Western Union.


Q3. Enhver rabat?

A3. I første omgang er prisen, vi citerer, alle engrospriser. I mellemtiden vil vores bedste pris blive tilbudt i henhold til ordremængden, så fortæl os vores købsmængde, når du spørger.


Q4: Kan vi få vores logo på produktionspakken?

A4: Ja, vi kan acceptere 2 farver logo udskrivning på master carton gratis, stregkode klistermærke er også acceptabelt. Farvelabel skal have ekstra gebyr. Logoudskrivning er ikke tilgængelig til produktion af små mængder.

Hot Tags: polstret køkken stole, Kina, producenter, leverandører, fabrik, engros, køb, billig, pris, tilpasset

Undersøgelse

You Might Also Like