Polstret spisestuestole med arme

Engros soild Wood hotel restaurantstol polstret spisestuestole med arme Produktbeskrivelse Forfølg livet i nordiske træstammer, glem ikke den oprindelige intention, at skabe et nordisk stilhjem til dig. Dette er en spisestol, som hotelcaféer konkurrerer om. Vi bruger kun asketræ ...

Produktdetaljer

Engros soild Wood hotel restaurant stol polstret spisestue stole med arme

Produkt beskrivelse

Forfølg livet i nordiske logfiler, glem ikke den oprindelige hensigt, at skabe et nordisk stilhjem til dig. Dette er en spisestol, som hotelcaféer konkurrerer om. Vi bruger kun asketræramme til spisestolrammen med klart trækorn og smuk farve. Puden er fyldt med en svamp med høj densitet og indpakket derefter med en blød taske af læderkunst. Blødhed og hårdhed er moderat. Den store stoloverflade på de polstrede spisestuestole med arme får dig til at få en ekstraordinær behagelig siddefølelse, hver gang du sidder. Her har ikke kun høj pålydende værdi, men også høj kvalitet, vores traditionelle tenon-and-mortise-processtruktur bruges til at skabe denne spisestol, så den ikke er let at falde og deformere, og levetiden er længere.

produktnavn

Engros soild Wood hotel restaurant stol polstret spisestue stole med arme

Varenummer

JGC061, JGC062

Hovedmateriale

Ramme i massivt træ + PU-læder / stofsæde + skum

Tilgængelig træfarve

Natur eg / hvid / mørk valnød / sort

Farveindstilling

Naturlige, hvide, sorte, røde, grønne, gule, blå osv

Chari størrelse

Uden arm: L48 * W56 * H83cm; SH46cm

Med arm: L53 * W65 * H83cm; SH46cm

Ctn og Cbm

0,33cbm (2 stk / ctn); 15.9kgs / CTN

MOQ

20 stykker

Betalingsbetingelser

30% depositum, 70% balance før levering

Generel brug

Café / restaurant / hotel / bar / klub

Produktdetaljer

Kunde feedback


Emballage& Forsendelse

Emballage:

1.Pakningstyper: pakket af vores standard eksportkartoner.

2.Pakningsmåder: enkelt pakning (et stykke i en karton) til genstande i store størrelser Eller 2 stykker i en karton til en lille.

Forsendelse:

Prøven sendes normalt ud med ekspres måde (som UPS / DHL / Fedex), du kan vælge søvej (FCL / LCL) eller luftvej til afsendelse til større mængde orden.

Virksomhedsoplysninger

JAYGAR Møbler Co Ltd, der er professionel inden for møbelfelt i årevis. Vores vigtigste produkter inklusive spiseborde, træ-karis, tabel& stolsæt, opholdsstolsæder, sofa, polstrede spisestuestole med arme og så videre. Produkter er virkelig varmt salg over hele verden på markedet i Nordamerika, Europa, Canada, Storbritannien og Tyskland osv. Baseret på vores venlige samarbejde og gode eftersalgsservice er vores kunder virkelig tillid og understøttet af os, selv nogle gange leverer de prøverne til vores originale udstyrsproducent. Vi har professionelle teams til at arrangere virksomhedsarrangementer og produktkvalitetskontrol. Vi har altid overholdt GG-tilbudet; gør som kundekrav, tænk som kundeadgang, gør som kundens ønskede GG-tilbud; serviceformål.Hot Tags: polstret spisestuestole med arme, Kina, fabrikanter, leverandører, fabrik, engrossalg, køb, billig, pris, tilpasset

Undersøgelse

You Might Also Like