Stabelbare Restaurantstole

Designerstol kreative nordiske træ enkle stabelbare restaurantstole Produktbeskrivelse Dette er en stabelbare restaurantstole, der kan kombineres og matches på enhver måde, der viser et andet visuelt. Bagsiden af ​​stolen er halvkurvet med klart trækorn. De store afrundede hjørner design ...

Produktdetaljer

Designer stol kreative nordiske træ enkle stabelbare restaurantstole

Produkt beskrivelse

Dette er en stabelbare restaurantstole, der kan kombineres og matches på enhver måde, der viser et andet visuelt. Bagsiden af ​​stolen er halvkurvet med klart trækorn. De store afrundede hjørner designer det ydre hjørne af stolens overflade og det udvendige af benene for at forhindre utilsigtede stød. De indre hjørner håndterer samlingerne med glatte linjer og afrundede hjørner. Stolstolen i massivt træ er lavet af hudvenligt læder i høj kvalitet og indpakket med svamp med høj densitet, hvilket kan give mere komfort og ikke vil blive træt efter en lang siddning. Den solide bue af massivt træstolen er håndpoleret, og berøringen er glat. Ren håndpoleret er mere dyrebar, ikke kun testning af træets kvalitet, men også testning af master' s poleringsniveau. Vi tager os af hver lille detalje i spisestolen for at give dig et liv i høj kvalitet.

produktnavn

Designer stol kreative nordiske træ enkle stabelbare restaurantstole

Varenummer

JGC027

Hovedmateriale

Ramme i massivt træ + PU-læder + skum med høj densitet

Tilgængelig træfarve

Natur eg / hvid / valnød / sort

Stof / PU-farve

stof, læder, PU fås til sæde

Størrelse

L64 * W59 * H80cm, SH46cm;

Ctn og Cbm

0,39cbm (2stk / ctn);

Ansøgning

Hjem, Offentligt, kontor, Cafe, Restaurant, Hotel osv

MOQ

20 stykker

Betalingsbetingelser

T / T, 30% depositum før produktion, 70% balance afbetalt før lastning

Leveringstid

Cirka 20-45 dage efter modtagelse af depositum

Produktdetaljer

Kunde feedback

FAQ:

Q1: Kan jeg forhandle priserne?

Ja, vi kan overveje beskedne rabatter for flere containermængder blandede varer eller bulkbestillinger af individuelle produkter.

Spørgsmål 2: Leverer du prøver, der kan stables restaurantstole?

Ja, vi kan levere prøver af de fleste varer. Hvis du har brug for, at prøverne skal sendes af DHL, UPS, FedEx osv., Bed venligst din kurer, der vælger, om at informere os, når vi har forberedt prøverne.

Spørgsmål 3: Hvorfor angiver du ikke' angiver du dine priser på dit websted?

Vi er en virksomhed til virksomhed og sælger sjældent til slutforbrugerne. For at beskytte vores erhvervskunders interesser og privatliv angiver vi ikke vores reelle priser på vores websted. Disse kan fås ved at e-maile dine krav til os.




Hot Tags: stabelbare restaurantstole, Kina, fabrikanter, leverandører, fabrik, engrossalg, køb, billig, pris, tilpasset

Undersøgelse

You Might Also Like