Moderne spisestole med valnødder

Ny model delikat tekstur massivt træ moderne valnødtspisestole Produktbeskrivelse Denne spisestol, vi kalder det, skalstol. Som navnet antyder kommer designinspirationen fra formen af ​​en kammuslingskal. Ryggen og sædeoverfladen er blødt formet som åbne skaller, der er ...

Produktdetaljer

Ny model delikat tekstur massivt træ moderne valnød spisestole

Produkt beskrivelse

Denne spisestol, vi kalder det, skalstol. Som navnet antyder kommer designinspirationen fra formen af ​​en kammuslingskal. Ryggen og sædeoverfladen er blødt formet som åbne skaller, som er dejlige og behagelige. Dette er en meget praktisk moderne valnødtspisestole med høj pålydende værdi. Stolen er lille og tager ikke plads. Det er helt rigtigt at blive placeret i et kompakt hjem. Ryglænet og sædeoverfladen på stolen er designet til en cirkulær bueform, hvilket gør hele stolen mere dejlig. For at få mødet til det niveau, vi ønsker, er sædeoverfladen og den bløde pakke i ryglænet fyldt med højfjedrende svampemateriale. Det blandede stof er slidbestandigt og ikke fyldt med kugler, og strukturen er glat og glat.

produktnavn

Ny model delikat tekstur massivt træ moderne valnød spisestole

Varenummer

JGC003

Hovedmateriale

Ramme i massivt træ + PU-læder / stofsæde + skum

Tilgængelig træfarve

Natur eg / hvid / mørk valnød / sort

Stof / PU-farve

linnestof / uldstof / fløjlsstof / læder

Skum

35-40 høj tæthed nyt skum

Chari størrelse

L48 * W43 * H78cm; SH45cm

Ctn og Cbm

0,31cbm (2 stk / ctn); 15.9kgs / CTN

Ansøgning

Forretningshotel, servicelejlighed, resort, villa osv

MOQ

20 stykker

Betalingsbetingelser

T / T 30% depositum, 70% balance før forsendelse

Leveringstid

20-40 dage efter modtagelse af depositum

Produktdetaljer

Kunde feedback

Træfarveprøver

wood swatches

Sæder farveprøver


Vores firma

Jaygar møbler blev grundlagt i Foshan Kina i 2008. der har været med fokus på produktion og eksport inden for møbler, for eksempel moderne valnødspisestole, spisebord, konsol, sofabord og fritidsstol. Vi har to producerer base i det sydlige Kina. Mere end 200 ansatte i to fabrikker. Jaygar smiger fremad, har konstant været banebrydende innovation, kontinuerlig indsats inden for alle aspekter af teknologiudvikling, produktionsstyring og salgsstyring. I begyndelsen af ​​åbningen har oprettet en professionel R& D-afdeling, kvalitetskontrol og inspektionsafdeling og så videre. Har et team på højt niveau inden for produktdesign og R& D for det internationale marked. Jaygar's mission er at være din mest pålidelige leverandør i Kina.
Hot Tags: moderne valnødspisestole, Kina, fabrikanter, leverandører, fabrik, engros, købe, billig, pris, tilpasset

Undersøgelse

You Might Also Like