Moderne egetræsskove

Horn fritid pu læder træ ramme kinesisk restaurant moderne eg spisestuestole Produktbeskrivelse Med hensyn til denne moderne eg spisestue stole, horn-lignende form slapper ryggen for at være mere naturligt, linjerne er enkle og elegante, og massivt træ fødder støtte vægten. Med hensyn til...

Produktdetaljer

Horn fritid pu læder træramme kinesisk restaurant moderne eg spisestue stole

 

Produktbeskrivelse

Med hensyn til denne moderne eg spisestuestole, den horn-lignende form slapper ryggen for at være mere naturligt, linjerne er enkle og elegante, og massivt træ fødder støtte vægten. Med hensyn til bærende er rammen i massivt træ stærkt og holdbart og har lang levetid. Den bærende kapacitet kan nå op på 300 kg. Selv om brugeren er fedt, er der ingen grund til at bekymre sig om, at stolen vil sidde ned. Lavet af importeret asketræ, gennemsigtig tekstur, miljøvenlig og sund. Stoffet i spisestuestolen er lavet af miljøvenligt mikrofiber læder, som har en blød tekstur, slidstyrke, aldrende modstand, og stærk åndbarhed, som spiller en meget god rolle i fast ejendom. Køb møbler er også at købe sundhed, i det mindste vores produkter kan ikke bringe dit helbred.

 

Produktnavn

Horn fritid pu læder træramme kinesisk restaurant moderne eg spisestue stole

Varenummer

JGC005

Hovedmateriale

Asketræsramme + PU læder / Stof + Skum med høj densitet

Tilgængelig træfarve

Naturlig eg/ Hvid / Mørk Valnød / Sort

Funktion

PU læder sæde + Massivt træ ramme

Stol størrelse

L56*W48*H73cm;SH46cm

Ctn og Cbm

0.23cbm (2 stk/ctn)

Vægt

10,5 kg/ctn

Moq (Moq)

20 stk.

Program

Hotel, Restaurant, Banket, Hjem Stole

Betalingsfrist

T/T 30%depositum 70% balance før lastning

Tidsforløb

Omkring 30-45dage efter at have modtaget depositum

Port

Guangzhou/Shenzhen

 

Produktoplysninger

 

Programscenarie

 

Workshop

 

Virksomhedsoplysninger

Vi er beliggende i Foshan, Guangdong, Kina, vores virksomhed er en indendørs møbelproducent og eksportør kombinerer moderne design med holdbarhed til at give dig en eksklusiv atmosfære i trivsel luksus møbler. Vores produkter er fremstillet med den nyeste teknologi og miljøbeskyttelse. Vores ønske er at gøre livet mere behageligt og afslappende. Vores møbler omfatter moderne egetræsspisestole, borde og stole og mange andre designede produkter, som kan bruges i vid udstrækning på hoteller, tehuse, boliger og andre fritidsaktiviteter. Vi sigter mod at bringe møbler af høj kvalitet til flere familier og har nu vundet bred anerkendelse blandt forbrugerne.

 

 


Hot Tags: moderne eg spisestuestole, Kina, producenter, leverandører, fabrik, engros, købe, billig, pris, tilpasset

Undersøgelse

You Might Also Like