Moderne italienske spisestole

Høj kvalitet bærbar simpel langham spisestue stil moderne italienske spisestole Produkt Beskrivelse Valgt imiteret læder af høj kvalitet, blød og behagelig, fyldt med svamp med høj tæthed, behageligt siddende. Bagsiden er lavet af glasfiberforstærket plastskal, som er ...

Produktdetaljer

Højkvalitets bærbar enkel langham spisestol stil moderne italienske spisestole

Produkt beskrivelse

Valgt imiteret læder af høj kvalitet, blødt og behageligt, fyldt med svamp med høj tæthed, behageligt siddende. Bagsiden er lavet af glasfiberforstærket plastskal, som er sundhedsskadelig, stærk bæreevne, god sejhed og ikke let at revne og deformere. Benene på den cylindriske spisestol er nemme at installere, og udseendet er mere robust og holdbart. Det bueformede armlæn er designet med æstetik, og ryglænet passer til kurven på den menneskelige rygsøjle, hvilket gør det let at sidde i lang tid. Med moderne materialer og individuel kreativitet er det en moderne italiensk spisestol, der er meget velegnet til brug i enkle restauranter og caféer.

produktnavn

Højkvalitets bærbar enkel langham spisestol stil moderne italienske spisestole

Varenummer

JGC079

Hovedmateriale

FRP + kunstlædersæde + metalben

Tilgængelig træfarve

Natureg / hvid / mørk valnød / sort

PU læderfarve

Sort, grå, blå, rød eller som kunder' krav.

Stolstørrelse

L53 * W43 * H81cm; SH: 45 cm

Ctn og Cbm

0,26 cbm (2 stk / ctn); 22,1 kg

Brug felt

Hotel, Restaurant, Banket, Bryllup og så videre

MOQ

20 stykker

Betalingsbetingelser

T / T, 30% depositum før produktion, 70% balance betalt inden læsning

Leveringstid

Inden for 15 dage efter modtagelse af din depositumbetaling

Produktoplysninger

Kunde feedback

Fordele

Virksomhedens kapacitet: Professional Factory, OEM& ODM Service. Nyd et godt omdømme blandt vores kunder. Hurtig levering og tilfreds eftersalgsservice.

Professionelt team: Emplys oplever teknisk og ledende personale. Stærk R&forstærker; D Team, salgsteam, eftersalgsteam. Mere end 10 års erfaring, specialiseret i fremstilling af moderne italienske spisestole med møbler med eksporterfaring i mere end 10 år.

God Quanlity: Professionelt kvalitetskontrolteam, sørg for, at ordrekvaliteten er komplet god inden forsendelse.

Direkte fabrikspris: Vi kan ikke' ikke sige, at vores pris er lavest, men vores pris er, hvad kunden har brug for, i overensstemmelse med kvalitet, baserer vores support, du får mere.

Billig og hurtig levering: Vi har stor rabat med vores speditør, og hold varerne hurtigt og sikre.Hot Tags: moderne italienske spisestole, Kina, producenter, leverandører, fabrik, engros, køb, billig, pris, tilpasset

Undersøgelse

You Might Also Like