Moderne Sort Læderstol

Denne sorte læderstol er lavet i Kina og designet til komfort og holdbarhed. Stolen er bygget til at modstå tunge brugen og har en solid træramme bygget med overlegen mortise og tenon konstruktion.

Produktdetaljer

Denne sorte læderstol er lavet i Kina og designet til komfort og holdbarhed. Stolen er bygget til at modstå tunge brugen og har en solid træramme bygget med overlegen mortise og tenon konstruktion. Leddene understøttes med hjørneblokke og kraftige L-beslag for at give stolen ekstra styrke og stabilitet. Det er ideelt til barer, bistroer og restauranter landsdækkende.


produktnavn

Træ moderne sort læder stol spisestue til hjemmet

Varenummer

JGC018

Hovedmateriale

Asketræsramme + PU læder + Svamp med høj densitet

Feature

Med arm + sort PU + massivt træ ramme

Tilgængelig træfarve

Natur eg / Hvid / Valnød / Sort

Størrelse

L56 * W56.5 * H72cm; SH: 45cm

Ctn og Cbm

0,27 cbm (1 stk / ctn)

Vægt

9,5 kg / ctn

Ansøgning

Restaurant, hjem, hotel, bistro og så videre


Produktdetaljer


black leather chair-9


Applikationsscenario
black leather chair-5


Projekt sagVærkstedUdstilling Show


Pakning og indlæsning


Certificeringer


Virksomhedsoplysninger

Foshan Jaygar Møbler Co, Ltd er en fremstilling til produktion af antikke og moderne møbler. Vi specialiserer os i at tilbyde fløjls spisestole, barstol møbler, sort læder stol, træ sofabord og moderne sidebord produkter. Med moderne maskiner og strenge styringssystemer har JAYGAR været dedikeret til ny produktudvikling i over 10 år. Vi byder nye og gamle kunder fra alle samfundslag til at kontakte os for fremtidige forretningsforbindelser og fælles succes.


Eftersalgsservice

Forsendelse og prøvekvalitetssporing omfatter levetid. Eventuelle små problemer der opstår i vores møbler vil blive løst på det mest hurtige tidspunkt. Vi tilbyder altid relativ teknisk support. Hurtigt svar, vil alle dine forespørgsler besvares inden for 24 timer.

Hot Tags: moderne sort læder stol, Kina, producenter, leverandører, fabrik, engros, køb, billig, pris, tilpasset

Undersøgelse

You Might Also Like