Minimalistisk træstol

Moderne minimalistisk trestol hotelrestaurant ryglæn massiv træ spisestol Produktbeskrivelse Et bord og en minimalistisk trestol ledsager dig i tre måltider om dagen. Vores stol er lavet af massivt træ i aske, med klart trækorn, delikat berøring, avanceret struktur og solid struktur, fast, ...

Produktdetaljer

Moderne minimalistisk trestol hotelrestaurant ryglæn spisestol i massivt træ

0010010 nbsp;

Produkt beskrivelse

Et bord og en minimalistisk trestol ledsager dig i tre måltider om dagen. Vores stol er lavet af massivt træ i aske, med klart trækorn, delikat touch, avanceret struktur og solid struktur, fast og ikke let at deformere, når den er fugtig, så vi valgte dette træ som hovedmateriale i vores spisestol. Det halvcirkelformede sæderygdesign kan godt pakke den siddende persons krop, og den rimelige bue kurve kan bedre understøtte rygsøjlen. Hele armlænet er dannet i en glat kurve uden skarpe linjer. Når du har siddet, hviler dine hænder naturligvis på det, hvilket er behageligt og afslappet.

produktnavn

Moderne minimalistisk trestol hotelrestaurant ryglæn spisestol i massivt træ

Varenummer

LSG 030

Hovedmateriale

Massivt asketræ

Tilgængelig træfarve

Natur eg / hvid / mørk valnød / sort valnød / sort

Størrelse

L 50 * B 55 * H 75 cm, SH: 43 cm, Arm: 63 cm

Ctn og Cbm

0. {{1}} cbm (1 stk / ctn); 7. 2 kg / ctn

Ansøgning

Brugt i restuarant hotel cafe spisestue stue

MOQ

20 stykker

Betalingsbetingelser

T / T 30% som indbetaling, restbeløbet 70% inden indlæsning

Leveringstid

25 dage efter deponering i henhold til produktionsplanen

Tilpasset

Med hensyn til dine krav kan vi lave forskellige specifikationsstole til dig

0010010 nbsp;

Produktdetaljer

0010010 nbsp;

Kunde feedback

wooden reading chair

0010010 nbsp;

FAQ:

Hvorfor vælge vores minimalistiske træstol

1. Kvalitet 00 1 00 1 0 amp; Service. Vores prioritering har altid været at give vores kunder produkter af høj kvalitet og overlegen kundeservice.

2. Hurtig leveringstid. vi 0010010 # 39; vi er dedikeret til at levere de hurtigste omdrejningstider og arbejder meget hårdt for at sikre, at alle dine frister overholdes.

3 Uovertruffelige priser. Vi stræber løbende efter at finde måder at reducere vores produktionsomkostninger og videregive besparelserne til dig!

4. Brand Awareness. Målet med ethvert stærkt brand er at opnå et bevidsthedsniveau, der indstiller ideen om kvalitet og værdi i alle dine potentielle kunder.

5. Specialtilbud. For at bevare vores konkurrencefordel kører vi konstant særlige tilbud på vores salgsfremmende gaver, forbrugsvarer og designtjenester. Kontakt vores salgsteam for at se, hvordan vi kan hjælpe dig med at spare en masse penge.

0010010 nbsp;

0010010 nbsp;

0010010 nbsp;

Hot Tags: minimalistisk træstol, Kina, producenter, leverandører, fabrik, engrossalg, køb, billig, pris, tilpasset

Undersøgelse

You Might Also Like