Leatherette Spisestol

Træ polstret kunststof spisestol grå sæde hotelstole til restaurantmøbler Produktbeskrivelse Europæisk stil enkel fritids spisestol, råmateriale er glat sadel læder stol overflade + 100% original stel af massivt træ stol. Denne spisestol i kunstlæder har en glat linje ...

Produktdetaljer

Træ polstret kunststof spisestol grå sæde hotel stole til restaurant møbler

Produkt beskrivelse

Europæisk stil enkel fritids spisestol, råmateriale er glat sadel læder stol overflade + 100% original massivt træ stol ramme. Denne spisestol i kunstlæder har en glat linje af stolens krop, der viser elegant strømlinet skønhed. Sadellæderoverfladen på denne spisestol er også blegemiddel og vandtæt uden kemisk farvning, hvilket sikrer miljøbeskyttelse og smagløs. Hele kroppen af ​​spisestolen er lavet af stel med stel af træ af massivt træ. Det hvide vokstrækorn er klart og naturligt. Efter glat polering er overfladen smukkere. Desuden har asketræet en stærk tyngdekraft, som er det bedste valg til fremstilling af spisestol.

produktnavn

Træ polstret kunststof spisestol grå sæde hotel stole til restaurant møbler

Varenummer

JGC040

Hovedmateriale

Ramme i massivt træ + faux læder sæde

Tilgængelig træfarve

Natur eg / hvid / mørk valnød / sort

Stof / PU-farve

Sort, grå, blå, rød eller som kunder' krav.

Stolstørrelse

Uden arm: L53 * W56 * H83cm; SH: 46cm

Ctn og Cbm

0,35cbm (2stk / ctn); 14,8 kg

Ansøgning

Hotelmøbler, tilpassede møbler, lejlighedsmøbler og restaurantmøbler

MOQ

20 stykker

Betalingsbetingelser

T / T, 30% depositum før produktion, 70% balance afbetalt før lastning

Leveringstid

Inden for 20 dage efter modtagelse af din indbetaling

Produktdetaljer

Kunde feedback

Virksomhedsoplysninger

JAYGAR med mere end 15 års arbejdserfaring inden for møbelbranchen og gode netværk. I disse år er virksomheden efter oprettelsen blevet udviklet til en møbelproduktion, der fokuserer på forskning og udvikling, design, fremstilling, salg og service. Vi har et meget erfarent og aktivt team. Vi har vist talent i vores forretning med al den fælles indsats fra JAYGAR' s personer. Vores produkter læderet spisestol er fuldt designet og er baseret på ergonomi og æstetik og med den perfekte kombination af fysisk og machanisk. Sofistikeret materiale, perfekt håndværk til vores produkter, fungerer som en modelindustri. Vores formål: Gør bedst og levere de perfekte produkter til kunden.
Hot Tags: læderet spisestol, Kina, fabrikanter, leverandører, fabrik, engrossalg, køb, billig, pris, tilpasset

Undersøgelse

You Might Also Like