Læder bag spisestole

Superkomfortabel spisestue møbelpolstring læder bag spisestole Produkt Beskrivelse Jakten på fremragende livserfaring er den første drivkraft inden for møbeldesign. For spisestol læder vælger vi genbrugslæder i høj kvalitet, som har meget god slidbestandighed, aldring ...

Produktdetaljer

Super komfortabel spisestue møbler polstring læder bag spisestole

Produkt beskrivelse

Stræben efter fremragende livserfaring er den første drivkraft inden for møbeldesign. Til spisestol læder vælger vi genvundet læder i høj kvalitet, som har meget god slidbestandighed, aldringsbestandighed, behageligt siddende, vandtæt ydeevne, praktisk og let at håndtere. Bagsiden af ​​spisestolen passer til den menneskelige krops kurve, giver stærk støtte til brugeren og lindrer også trykket. Stolstolrammen af ​​læderrygstole er praktisk og af høj kvalitet fodramme af massivt træ med høj styrke, god sejhed, tyk stolfod, lys og luksuriøs atmosfære, enkel og stilfuld.

produktnavn

Super komfortabel spisestue møbler polstring læder bag spisestole

Varenummer

JGC040

Hovedmateriale

Ramme i massivt træ + faux læder sæde

Tilgængelig træfarve

Natur eg / hvid / mørk valnød / sort

Stof / PU-farve

Sort, grøn, orange, hvid eller som kunder' krav.

Stolstørrelse

Uden arm: L53 * W56 * H83cm; SH: 46cm

Ctn og Cbm

0,35cbm (2stk / ctn); 13,8 kg

Ansøgning

Banketsale, Bryllupsceremonier, konferencemøder, hoteller

MOQ

20 stykker

Betalingsbetingelser

T / T, 30% depositum før produktion, 70% balance afbetalt før lastning

Leveringstid

Inden for 20 dage efter modtagelse af din indbetaling

Produktdetaljer

Kunde feedback

Virksomhedsoplysninger

Foshan Jaygar Furniture Co., Ltd. blev grundlagt i 2005, som en ung og energisk virksomhed. Vores produkter læderrestauranter stole solgt i over 50 lande, herunder Asien, Amerika, Australien og Afrika. Vi vinder et landsdækkende ry for vores produkter af høj kvalitet og effektive eftersalgsservice. Vi har vores eget værksted, der dækker et areal på 7500 kvadratmeter og med over 100 arbejdere. Vi udstyrede med avancerede maskiner såsom: vedtage det strengeste kvalitetskontrolsystem for at sikre kvaliteten af ​​alle de produkter, vi fremstiller.Jaygar vil fortsætte med at overholde ledelseskonceptet om at holde smed foran& ærlig service til alle vores kunder. Vi er en konkurrencedygtig og professionel partner!
Hot Tags: læder tilbage spisestole, Kina, fabrikanter, leverandører, fabrik, engros, købe, billig, pris, tilpasset

Undersøgelse

You Might Also Like