Hotel spisestole

Høj kvalitet PU læder beige farve restaurant indendørs hotel spisestole stole Produktbeskrivelse Den italienske minimalistiske ryglæn hotel spisestole, vender tilbage til den rustikke og rene stol, enkle linjer, hårde tredimensionelle udseende tilføjer en smule glæde til livet. Kombinationen af ​​...

Produktdetaljer

PU-læder beige farve restaurant indendørs hotel spisestole i høj kvalitet

Produkt beskrivelse

De italienske minimalistiske spisestuestole til ryggen på hotellet, vender tilbage til den rustikke og rene stol, enkle linjer og hårdt tredimensionelt udseende tilføjer livet en smule fornøjelse. Kombinationen af ​​afrundet kurve og massivt træ gør det mere fleksibelt og giver en mere behagelig spiseoplevelse. Puden er lavet af glat og delikat kuskind læder med svampfyldning med høj modstandsdygtighed, hvilket får sædet til at føles blødt og behageligt. Importeret aske foretrækkes som stolestativ. Teksturen er ru og atmosfærisk, materialet er hårdt, stabiliteten er fremragende, slidet er stærkt, tykkelsen er tyk og udseendet er mere praktisk.

produktnavn

PU-læder beige farve restaurant indendørs hotel spisestole i høj kvalitet

Varenummer

JGC033

Hovedmateriale

Asketræramme + PU-læder / stof + Skum af høj densitet

Tilgængelig træfarve

Naturlig eg / hvid / mørk valnød / sort

Feature

Uden arm + Syntetisk læder + stel af massivt træ

Stof / læderfarve

Grå, sort, blå, grøn osv

Stolstørrelse

L43 * W60 * H 86 cm; SH44cm

Ctn og Cbm

0,23 cm3 (2 stk / ctn)

Vægt

14,8 kg / ctn

MOQ

20 stk

Betaling

30% depositum betalt af T / T før produktion, balance skal betales før indlæsning

Gældende steder

Store hoteller, restauranter, hoteller, hot pot restauranter og fritidssteder

Produktdetaljer

Applikationsscenario


Logistikinstruktioner

1.Due til specielle møbler hotel spisestole kan kun sendes gennem en professionel logistikvirksomhed, på grund af forskellige afstande omkring forskellige produkter hugh plot forskellige forsendelsesomkostninger er ikke de samme, bedes du kontakte kundeservice specifik forsendelse.

2.Møbler er et stort produkt, for at sikre sikkerheden i produktet under transit anbefales nogle produkter at spille træ, detaljer om kundeservice rådgivning.

3.Logistikfirmaet i nogle områder kan ikke nås, bedes købere inden ordren, kontakt kundeservice, forhandle om en tilgængelig logistikleveringsrute.

Vores produkter er flerlagsemballage, ydersiden er nødt til at styrke kartonemballagen plus massiv træramme, hvilket gør møbler i transit mere sikre, ikke bange for at ryste sammenstød, streng tætning skal være sikker.
Hot Tags: hotel spisestole, Kina, producenter, leverandører, fabrik, engros, købe, billig, pris, tilpasset

Undersøgelse

You Might Also Like