Grå faux læder spisestole

Moderne billig sort asketræramme grå faux læder spisestole Produktbeskrivelse Nordiske stole ser godt ud, men bekymrer du dig for, at de ikke vil være faste og faste? For at forsikre dig om dit valg er vores grå faux læder spisestole lavet af massivt træ, hvid vokstræramme, som er ...

Produktdetaljer

Moderne billige sorte aske trætræstole i grå faux læder

 

Produkt beskrivelse

Nordiske stole ser godt ud, men bekymrer du dig for, at de ikke vil være faste og faste? For at forsikre dig om dit valg er vores grå faux læder spisestole lavet af massivt træ, hvid vokstræramme, som ikke er revnet og holdbar. God mekanisk konstruktionsstruktur og forstærkning med tværstang er robust, holdbar og sikker. Ryggenes radiandesign passer til ryggen på den menneskelige krop og får dig til at føle dig mere komfortabel. Ny opgradering af naturlig latexpude, pude plus 2 cm naturlig latex, så du er mere komfortabel og mere sikker. Forskellige farvedesign, flere farver kan købes vilkårligt.

 

produktnavn

Moderne billige sorte aske trætræstole i grå faux læder

Varenummer

JGC08

Hovedmateriale

Asketræramme + PU læder / stof + svamp med høj densitet

Tilgængelig træfarve

Naturlig eg / hvid / valnød / sort

Stof / PU-farve

Kan bede om flere valg

Feature

Uden arm + Kunstlæder + Massiv træramme

Stolstørrelse

L54 * W58 * H83cm;

Ctn og Cbm

0,32 cm3 (2 stk / ctn)

Vægt

15,8 kg / ctn

Leveringstid

20-30 arbejdsdage

MOQ:

20 stk

 

Produktdetaljer

modern leather chair

gray upholstered chair

leather dining room chairs

 

Applikationsscenario

leather dining chairs

kitchen table chairs

wooden dining room chairs

 

Produktionslinie

production line (2)

packing details

loading

 

Om os  

Vi er den professionelle fremstilling og erhvervsdrivende, der er specialiseret i mange slags spisestole, grå faux læder spisestole, sofaborde, barkrakker til indendørs og udendørs og så videre.

 

Vi har rig erfaring med eksport, og vi har vores eget QC-system. Alle produkter har garanteret kvalitet, konkurrencedygtig pris og mere værdi. Vores virksomhed betragter "rimelige priser, effektiv produktionstid og god eftersalgsservice" som vores grundlæggende mål. Vi er sikre på, at vi er professionelle og sparer ingen effekt for at gøre det bedst!

 

Vi håber at samarbejde med flere kunder om gensidig udvikling og fordele. Velkommen potentielle købere til at kontakte os.

 

 

 

Hot Tags: grå faux læder spisestole, Kina, fabrikanter, leverandører, fabrik, engros, købe, billig, pris, tilpasset

Undersøgelse

You Might Also Like