Grå faux læderstole

Hotelmøbelstol, restaurantstole, cafégrå faux læderstole Produktbeskrivelse Hele spisestolen er lavet af massivt træ, som er splejset med mortise og tenon-struktur for at sikre, at strukturen er fast og stabil, og derefter sprøjtet med trævoksolie, som er mere sikker, ...

Produktdetaljer

Hotel møbelstol, restaurantstole, cafégrå faux læderstole

Produkt beskrivelse

Hele spisestolen er lavet af massivt træ, der er opdelt med mortise og tenon-struktur for at sikre, at strukturen er fast og stabil, og derefter sprøjtet med trævoksolie, som er mere sikker, miljøvenlig og lugtfri. Kurven mellem stolryggen og hynden matcher ryggen fuldstændigt og deler jævnligt vægttrykket, beskytter rygsøjlen, gør musklerne mere afslappede og modstår effektivt siddertrætheden. Det krumme armlæn på de grå faux læderstole gør fingrene til at passe komfortabelt, hvilket gør daglig brug mere behagelig. Buedetaljerne i hjørnerne er i overensstemmelse med det ergonomiske design og overvejer livets virkelighed fuldt ud.

produktnavn

Hotel møbelstol, restaurantstole, cafégrå faux læderstole

Varenummer

JGC038, JGC039

Hovedmateriale

Ramme i massivt træ + Skum af hårdt faux læder +

Tilgængelig træfarve

Natur eg / hvid / mørk valnød / sort

Hårdt faux læderfarve

Sort, hvid, brun, orange osv

Chari størrelse

Uden arm: L58 * W50 * H81cm; SH45cm

Med arm: L60 * W58 * H81cm; SH46cm

Ctn og Cbm

0,28 cm3 (2 stk / ctn); 15.9kgs / CTN

MOQ

20 stykker

Betalingsbetingelser

30% depositum, 70% balance før levering

Fungere

Cafe, restaurant, spisning, bistro og cateringindustri

Emballeringsdetaljer

Indvendigt med blødt plastik / perelskum

Yderside med hårdt kartonpapir / karton

Produktdetaljer

Kunde feedback

Virksomhedsoplysninger

JAYGAR har mere end 13 års erfaring med fremstilling og eksport i hotel-, villa-, lejligheds- og indendørs møbler som spiseborde og grå faux læderstole. Tilpasning pr. Tegninger / billeder er tilgængelig for at imødekomme markedets' s store målestok eller personlige krav. Kontakt os direkte via e-mail eller telefon. Din forespørgsel bliver svaret hurtigst som første prioritet.


Vores ajourførte maskiner sikrer os stærkere kvalitetskontrolevner på massive produktioner til både hoteller og villaer. Vores fabrik har et testmateriale til råmateriale, der har strenge teststandarder for slidbestandighed af stoffer, methanolindhold i plader eller plader og holdbarhed for hardware-dele. Vi har opnået LGA, SGS, GS GREENGUARD og ISO9001: 2000 international kvalitetssystem certificering. Ved at levere de mest omkostningseffektive og fremragende kvalitetsløsninger til kunder har JAYGAR været involveret i mange projekter rundt om i verden. Og det fik rige erfaringer fra disse begivenheder at blive en OEM-møbelleverandør.


Hot Tags: grå faux læder stole, Kina, fabrikanter, leverandører, fabrik, engrossalg, køb, billig, pris, tilpasset

Undersøgelse

You Might Also Like