Grå polstrede spisestuestole

Komfortabelt enkelt design træ ramme grå polstrede spisestuestole og kaffe stol Produktbeskrivelse Dette er en grå polstret spisestue stole med enkle og udsøgte design og stilfuldt udseende, som nemt kan matche ethvert rum miljø. Udvalgte mikrofiberlæder af høj kvalitet,...

Produktdetaljer

Komfortabelt enkelt design træ ramme grå polstrede spisestue stole og kaffe stol

 

Produktbeskrivelse

Dette er en grå polstret spisestue stole med enkle og udsøgte design og stilfuldt udseende, som nemt kan matche ethvert rum miljø. Udvalgte mikrofiberlæder af høj kvalitet, delikat og glat berøring i overensstemmelse med EU's formaldehydmiljøbeskyttelsesstandarder, giver dig mulighed for at bruge det. Smuk bue, i overensstemmelse med menneskets krop kurve design, komfortable sidder. Hele køretøjets linje proces er præcis og præcis, med udsøgt håndværk. Uanset fra hvilken vinkel du ser på denne spisestuestol, er det altid så smuk, elegant og så elegant, at du ikke må gå glip af det.

 

Produktnavn

Komfortabelt enkelt design træ ramme grå polstrede spisestue stole og kaffe stol

Varenummer

JGC052

Hovedmateriale

Ramme i massivt træ + stof/lædersæde + skum med høj densitet

Tilgængelig træfarve

Natur eg / Hvid / Valnød / Sort

Stof / PU Farve

Forskellige farver er tilgængelige

Størrelse

Med arm: L47*W60*H85cm; SH:46cm

Ctn og Cbm

0,28 kr. 8,3 kg

Antal 1*40HQ

Om 300 stk / 40HQ

Program

hotelværelse, stue, resturant

MOQ (MOQ)

20 stk.

Betalingsbetingelser

T/T, 30% depositum før produktion, 70% saldo betalt før lastning

Leveringstid

Inden for 25 dage efter at have modtaget din indbetaling

 

Produktoplysninger

 

Kundefeedback


Virksomhedsoplysninger

Jaygar Furniture Co, Ltd er beliggende i Foshan, Kina. Vi er en producent og handelsselskab. Vi har mere end 10 års R&D erfaring på dette område og har vores eget QC-system. Derudover er vi en professionel leverandør af alle typer af spisestue sæt, herunder spiseborde og grå polstrede spisestuestole. Produkterne har fremragende ry for den garanterede kvalitet og tilfredsstillende og rimelig pris i ind- og udland. Vi har eksporteret vores produkter til USA, Europa og Sydøstasien osv. Når vi handler med produktområder, kan vi altid tilbyde ansvarlig support med vægt på kvalitet og praktisk anvendelighed. For at få mere produktinformation, så tøv ikke med at sende dine detaljerede forespørgsler til os. Du vil føle vores hurtige og effektive service fra hjertet. Lad os nu etablere forretningsforbindelser til at åbne døren til gensidig fordel.

 

 


Hot Tags: grå polstrede spisestuestole, Kina, producenter, leverandører, fabrik, engros, købe, billig, pris, tilpasset

Undersøgelse

You Might Also Like