Dansk stil spisestole

Moderne langbenstol stue møbler træ dansk stil spisestole Produkt Beskrivelse Selve livet er som en kop kaffe. Forskellige mennesker smager på det og oplever det anderledes. Ligesom denne klassiske spisestol har den forskellige aura i forskellige scener. Y-formet ryglæn ...

Produktdetaljer

Moderne langbenstol stue møbler træ dansk stil spisestole

Produkt beskrivelse

Livet i sig selv er som en kop kaffe. Forskellige mennesker smager på det og oplever det anderledes. Ligesom denne klassiske spisestol har den forskellige aura i forskellige scener. Y-formet ryglændesign fra mesteren inden for spisestoldesign er let og smukt i formen, enkel i kompleksitet. Hele gelænderet er bøjet med klart korn, ingen finer eller splejsning. Puden er et naturligt kraftpapir reb indpakket i hånden med smukke streger og berøring, hvilket gør denne klassiske spisestole til dansk stil.

produktnavn

Moderne langbenstol stue møbler træ dansk stil spisestole

Varenummer

JGC012

Hovedmateriale

Asketræramme + kraftgarn

Tilgængelig træfarve

Naturlig eg / hvid / valnød / sort

Feature

Med albue + Massivt træramme

Stolstørrelse

L50 * W45 * H75cm; SH43cm

Ctn og Cbm

0,32 cm3 (2 stk / ctn)

Vægt

7,2 kg / ctn

Beholder

20gp: 120pcs; 40ft: 270pcs; 40HQ: 320pcs

Ansøgning

Kaffebar, Cafe, Restaurant Brugt og så videre

Mini ordre

20 stk

Betalingsbetingelser

T / T, 30% indskud før produktion, 70% balance, der skal betales før forsendelse

Produktdetaljer

Kunde feedback


firma introduktion

Jaygar Furniture Co. Ltd er beliggende i Foshan Kina, som har mange års erfaringer med speciale i produktion og eksport af fittings og møbler inklusive spiseborde, sofaborde& stole, tv-stativ og barkrakker osv. Vores produkter spisestuestol i dansk stil er eksporteret til europæiske lande som Storbritannien, Nederlandene, Spanien, Belgien, Frankrig, Italien og Nordamerika. Vores virksomhed besidder 2 værksteder med over 200 faglærte medarbejdere og kan give dig meget konkurrencedygtige priser med god kvalitet. Materiale: har bestået TUV SGS BIFMA test- og certificeringsinstitutioner til test og certificering med høj identitet og beundring fra klienter fra hele verden.

Professionel service

A.Kunde' s klager

For alle klager fra vores kunde, giver vi en rimelig løsning inden for 48 timer. Det ville være lettere og hurtigere for os at håndtere problemer, hvis du kan give os fotos af produkter med kvalitetsproblemer.

B.Sample order

Vi glæder os over prøveordre eller prøveordre inden masseordre, dette kan hjælpe kunderne med at vide mere information om vores stolkvalitet. Generelt opkræver vores prøve 2 gange af den normale pris, og vi refunderer normale stolomkostninger efter bekræftet ordre.

C. Personlig tilpasning

Vi glæder os over, at kunderne giver os en egen designidee eller et klart billede, vi kan diskutere om det og gøre vores bedste for at gøre det samme som din, farverig karton eller broderlogo på stolen, også anvendelig for os.Hot Tags: dansk stil spisestole, Kina, fabrikanter, leverandører, fabrik, engros, købe, billig, pris, tilpasset

Undersøgelse

Du kan også lide