Moderne træ spisestue stole

Foshan engros moderne træ spisestuestole hotel møbler stol Produktbeskrivelse Spisestuestolen er en smuk udsmykning af hjemmet liv. Den overordnede ramme i vores spisestuestol er lavet af aske massivt træ. Materialet er hårdt, og lejekapaciteten er stærk. Det moderne træ...

Produktdetaljer

Foshan engros moderne træ spisestuestole hotel møbler stol

 

Produktbeskrivelse

Spisestuestolen er en smuk udsmykning af hjemmet liv. Den overordnede ramme i vores spisestuestol er lavet af aske massivt træ. Materialet er hårdt, og lejekapaciteten er stærk. Den moderne træ spisestue stole pude og ryglæn er lavet af miljøvenligt læder, læderet er delikat og let at rengøre, og huden er ikke allergisk. Høj-modstandskraft svamp fyldt pude, behagelig og blød at sidde og føle. Denne spisestuestol kombinerer let og luksuriøs minimalistisk styling ydeevne og praktiske funktioner, og det samlede design værker gør hjemmet mere behageligt.

 

Produktnavn

Foshan engros moderne træ spisestuestole hotel møbler stol

Varenummer

JGC061

Hovedmateriale

Ramme i massivt træ + PU læder / Stofsæde + skum

Tilgængelig træfarve

Natur eg / Hvid / Mørk Valnød / Sort

Stof / PU Farve

linned stof/ uld stof / fløjl stof / læder

Skum

35-40 høj densitet nyt skum

Chari-størrelse

Uden arm: L48*W65*H83cm; SH46cm (SH46cm)

Ctn og Cbm

0.31cbm (2 stk/ctn); 15,9 kg/ctn

MOQ (MOQ)

20 stk.

Betalingsbetingelser

T/T 30% depositum, 70% balance før forsendelse

 

Produktoplysninger

 

Kundefeedback

 

Faq:

Q1. Hvad er leveringstiden?

A1: Mindre end 300 sæt indendørs møbler, vores leveringstid er omkring 20-45 dage efter at have modtaget 30% depositum, produktion tegninger comfirmed, træ farve finish og stof ELLER PU valgt. Mere end 300 sæt værelser, ville leveringstiden være 45-60 dage.

 

2. Kan vores virksomhed lave tilpassede møbler?

A2: Ja, vi kan tilpasse moderne træ spisestuestole i henhold til dit interiør design, tegning og størrelse fra kunderne. Materialet, stof, farve kan ændres som pr dine anmodninger.

 

3. Kan du garantere dine produkter?

A3: Vi har strick management proces for vores møbler kvalitet. For det første ville vi stolt et stykke prøve før bulk produktion for at sikre møbler form, detaljer kvalitet godt. For det andet , Hver produktion trin har QC at kontrollere, om de er godo nok til at gå til næste produktion skridt. Sidste trin : før Packaings, ville alle varer være 100% inspektion i tilfælde af fejl for møbler

 

 


Hot Tags: moderne træ spisestuestole, Kina, producenter, leverandører, fabrik, engros, købe, billig, pris, tilpasset

Undersøgelse

You Might Also Like