Sort polstret stol

Populært design massivt træ sort polstret indendørs stol Produktbeskrivelse Det enkle, men ikke enkle spisestoldesign, gør hjemmet tilbage til det oprigtige og smukke. Hele spisestolen er lavet af importeret asketræ, trækornet er tydeligt synligt, smukt og naturligt og ...

Produktdetaljer

Populært design massivt træ sort polstret indendørs stol

Produkt beskrivelse

Det enkle, men ikke enkle spisestoldesign gør hjemmet tilbage til det oprigtige og smukke. Hele spisestolen er lavet af importeret asketræ, trækornet er tydeligt synligt, smukt og naturligt, og materialet er naturligt. Den perfekte kombination af fuld lak og træ giver en elegant glans, som er mere miljøvenlig og sund efter åben sprøjtning. Hældningen følger menneskekroppens kurve, og buen strækker sig glat. Hver detalje i den sorte polstrede stol er nøje undersøgt for at gøre at sidde og læne sig mere behageligt og naturligt.

produktnavn

Populært design massivt træ sort polstret indendørs stol

Varenummer

JGC027

Hovedmateriale

Ramme i massivt træ + PU-læder + skum med høj densitet

Tilgængelig træfarve

Natur eg / hvid / valnød / sort

Stof / PU-farve

Vi kan levere forskellige finish farver, stof, PU eller læder

Størrelse

L64 * W59 * H80cm, SH46cm;

Ctn og Cbm

0,39cbm (2stk / ctn);

Ansøgning

Spisning / stue / soveværelse / hotel osv

MOQ

20 stykker

Betalingsbetingelser

T / T, 30% depositum før produktion, 70% balance afbetalt før lastning

Leveringstid

Inden for 20 dage efter modtagelse af din indbetaling

Produktdetaljer

Kunde feedback

Farveprøver

Vores fordele

Alle vores møbler kan tilpasses og fremstilles efter behov. Vores brugerdefinerede hotelmøbler inkluderer sort polstret stol, kommoder, headboards, natborde, spejle, skriveborde, borde. Alle vores hotelprodukter tilbyder overlegen design, håndværk og års ekstraordinær ydelse og tilbyder lavere omkostninger og ekstraordinært konkurrencedygtige prispoint. Fra hotelmøbler til alle andre hotel FF& E Vi tilbyder altid forsyninger af høj kvalitet til meget konkurrencedygtige priser. Uanset hvor store eller små dine krav til hotelmøbler er, vil vi altid gøre alt, hvad vi kan for at tilfredsstille dine behov. Hvis du ikke ser' t se en møbelstil, der passer til dine behov, så lad os vide det, og vi vil brugerdefinerer dine hotelmøbler, der passer til næsten enhver stil.

Hot Tags: sort polstret stol, Kina, producenter, leverandører, fabrik, engrossalg, køb, billig, pris, tilpasset

Undersøgelse

You Might Also Like