Armless Køkken Stole

Disse armløse køkkenstole er designet til at bøje sig i en større radian, men vi bruger stærkt træ. Omhyggeligt designet ryglænsposition og bredde, med en svampfyldt sædepose, behagelig siddeplads, hvilket giver en meget jordnær følelse.

Produktdetaljer

Disse armløse køkkenstole er designet til at bøje sig i en større radian, men vi bruger stærkt træ. Omhyggeligt designet ryglænsposition og bredde, med en svampfyldt sædepose, behagelig siddeplads, hvilket giver en meget jordnær følelse. Der er runde massive træfødder, hvilket gør vores design smukt og stabilt.


produktnavn

Moden mode armløse køkken stole massivt træ spisestue stol

Varenummer

JGC51

Hovedmateriale

Asketramme + PU læder / Stof + Svamp med høj densitet

Tilgængelig træfarve

Naturlig eg / Hvid / Valnød / Sort

Feature

Uden arm + Kunstlæder + Massivt træramme

Stol Størrelse

L48 * W57 * H84cm; SH46cm

Ctn og Cbm

0,46 cbm (2 stk / ctn)

Vægt

16,8 kg / ctn

Ansøgning

Hotel, bryllup, restaurant, fest, leje mv


Produktdetaljer
Applikationsscenario
VærkstedOm os

Kundepleje og kvalitet først "er vores JAYGAR løbende prioritet. Vores omdømme er af stor betydning og er blevet opnået ved at levere fremragende kundeservice og levere det, der er lovet. Vores dygtige produktionsteam leverer gentagne gange og overholder planen om at sikre, at dine exepectations er opfyldt. tilbagekobling er søgt, og vores kunders tillid er blevet tjent gennem partnerskaber og stærk vækst i deres egne virksomheder. Vi ser frem til at skabe en lysere fremtid inden for armløse køkkenstole møbler. Tag ikke bare vores ord til det. Velkommen til at besøge os her på fabrikken!Hvorfor vælge os

Service på forsendelse


FCL & LCL SHIPMENT - Booking af skibet - Arrangér den lokale levering fra fabrik til havneport - Betal for FOB-gebyrer på Kinas side - Betal for fragt på vand - Betal for håndteringsgebyrer på destinationshavnen - Arrangér lokal levering fra destination havn port til købers adresse - Send alle dokumenter til køber i sidste ende.


AIR CARGO / AIR EXPRESS - Arranger lokal afhentning eller levering til lokal luftport - Betal for air express-omkostninger - Giv sporingsnummer til køber efter fragt.
Hot Tags: armløse køkken stole, Kina, producenter, leverandører, fabrik, engros, køb, billig, pris, tilpasset

Undersøgelse

You Might Also Like