Træ Morgenmad barstole

Moderne bøjet krydsfiner restaurant café bar norman træ morgenmad barstole Produktbeskrivelse Modet til at ændre liv begynder undertiden med at ændre et lille rum. Vores barkrakke bruger klogt den buede plade til at skabe en sommerfuglform, der kan tilfredsstille komforten til den største ...

Produktdetaljer

Moderne bøjet krydsfiner restaurant cafe bar norman træ morgenmad barstole

 

Produkt beskrivelse

 

produktnavn

Moderne bøjet krydsfiner restaurant cafe bar norman træ morgenmad barstole

Varenummer

JGBS006

Hovedmateriale

Bentwood + rustfrit stål

Farve

Original eller valnød

Størrelse

En stil: L430 * W430 * H1110mm; SH75mm

B-stil: L430 * W430 * H980mm; SH65mm

Ctn og Cbm

0,25 cm3 (1 stk / ctn); 8,2 kg / ctn

Ansøgning

Hotel / Café / Tæller / Klub / Bar

MOQ

10stk

Betalingsbetingelser

30% depositum betalt af T / T før produktion, balance skal betales før indlæsning

Leveringstid

20-35 dage efter modtagelse af depositum på 30%

Forsendelsesvej

Til søs / med fly

 

Modet til at ændre livet starter undertiden med at ændre et lille rum. Vores barkrakker bruger kløgtigt den buede plade til at skabe en sommerfuglform, som i høj grad kan tilfredsstille komforten. Ryglænet i træbørste til morgenmad er det bredeste på skulderen, hvilket afslapper kroppen, og dens strømlinede form er også anvendelig til familierummet og kontormiljøet. Som familie spisestol og arbejdsstol er den meget velegnet. Med kombinationen af ​​buet bræt og valnødskind har hver stol sit eget mønster og personlighed. Sæderyggen er behagelig, stabil og holdbar, hvilket er et must for klassiske stole.

 

Produktdetaljer

 

Kunde feedback

wooden breakfast bar stools


Om os

Jaygar Furniture Factory er en professionel fremstilling, der er specialiseret i træborde til morgenmad, faux læder lounge stol, højrygg komfortabel stol, polstret klubstol, massivt egetræ sofabord, spisestuestue i restaurant, Ottoman og mange andre møbler. Med moderigtigt design, overlegen kvalitet, rimelig pris og fremragende service har vores produkter eksport til England, Tyskland, Frankrig, USA, Brasilien, Japan, Korea, Mellemøsten og nogle andre lande. Vi ser frem til at etablere et troværdigt og gensidigt lønsomt forretningsforhold med dig! Velkommen til at besøge vores fabrik i Kina!

 

 


Hot Tags: træ morgenmad barstole, Kina, producenter, leverandører, fabrik, engros, købe, billig, pris, tilpasset

Undersøgelse

You Might Also Like