Wishbone barstole

Træstyre i træ-eg læder barstole moderne høj stol Produktbeskrivelse Giv plads nok til at bære bedre lykke. Og vores ønskebarstole kan give dig rigelig siddeplads. Livet er sådan, almindeligt, men ikke middelmådigt. Hele træstolen på denne barstol er dannet af damp ...

Produktdetaljer

Træstyre i træ-eg læder barstole moderne høj stol

 

Produkt beskrivelse

produktnavn

Træstyre i træ-eg læder barstole moderne høj stol

Varenummer

JGBS004

Hovedmateriale

Stel af massivt asketræ + PU læder / stof sæde

Tilgængelig træfarve

Sort / naturlig eg / hvid / mørk valnød

Stolstørrelse

En stil: 50 * 50 * 98 cm, SH65 cm;

B-stil: 50 * 50 * 108 cm, SH75 cm;

Ctn og Cbm

0,4 cbm (1stk / ctn)

Vægt

5,8 kg / ctn

Ansøgning

Bar, Bistro, restaurant, bryllup, hotel, banket, udlejningsfirma osv

Betalingsbetingelser

30% depositum og balance før levering

pakning

Karton + massivt træ pakke

 

Giv plads nok til at bære bedre lykke. Og vores ønskebarstole kan give dig rigelig siddeplads. Livet er sådan, almindeligt, men ikke middelmådigt. Hele træbagsiden af ​​denne barstol er dannet af dampbøjningsteknologi for at forhindre revnedannelse og adskillelse. Barstolens overordnede ramme vedtager en tenon-and-mortise-struktur, og basen er også forstærket, hvilket er stabilt og holdbart. Den høje kvalitet bomuld og linned stof og den indre tæthedsvamp giver dig en ekstraordinær komfort.

 

Produktdetaljer

 

Kunde feedbackFarveprøver

 

Vores firma

Beliggende i Longjiang Shunde, er Foshan Jaygar Furniture Co., Ltd en professionel produktion inden for design, fremstilling og markedsføring af restaurantmøbler såsom træspisestole og borde, ønskebarstole i over 10 år. Med princippet om "at udvikle professionel og tankevækkende service til at imødekomme markedets behov", sælges vores produkt varmt over hele Europa, Mellemøsten, Afrika og det sydlige område, mere end 30 lande og områder. Vi har 4 kvalitetsinspektører og 5 stk testmaskine for kvalitet, der kontrollerer hver prodcution-proces for at sikre kvalificeret produkt, for at tilbyde vores klient kontorstol af bedste kvalitet. Velkommen til at være med og vind mere i fremtiden.
Hot Tags: ønskeben barstole, Kina, fabrikanter, leverandører, fabrik, engros, købe, billig, pris, tilpasset

Undersøgelse

You Might Also Like