Hvide bordstole

Varmt sælgende moderne træhvide benzinstole høj stol til brug i hjemmet eller baren Produktbeskrivelse Der er altid mange historier og minder om hjemmet. Når du kommer hjem, kan du være dig selv og langsomt huske skønheden i livet, der sidder på bordstolen. Hele den hvide bordplads er ...

Produktdetaljer

Varmt sælgende moderne træhvide bordbenstole højstol brug til hjemmet eller baren

 

Produkt beskrivelse

produktnavn

Varmt sælgende moderne træhvide bordbenstole højstol brug til hjemmet eller baren

Varenummer

JGBS005

Hovedmateriale

Massivt asketræ + kraftgarnetov

Farve

Original / valnød / sort / hvid

Størrelse

L500 * W500 * H980mm; SH660mm

Ctn og Cbm

0,33cbm (1 stk / ctn); 6,2 kg / ctn

Ansøgning

Hotel / Café / Tæller / Klub / Bar

MOQ

10stk

Betalingsbetingelser

30% depositum før produktion, balance skal betales før indlæsning

Leveringstid

20-35 dage efter modtagelse af depositum på 30%

Emballage

Eksportstandardkarton i høj kvalitet, K = K-karton, med boblepose af høj kvalitet inden i og vinkler i 4 sider for at beskytte kartonen skarp under transporten.

Der er altid mange historier og minder om hjemmet. Når du kommer hjem, kan du være dig selv og langsomt huske skønheden i livet, der sidder på bordstolen. Hele den hvide bordplader er sammensat af enkle og glatte lige linjer og kurver, og det lette og elegante gør mødet til en slags varme i livet. Denne stol er testet til 3.000 ryster, og møblerne er stadig solide og holdbare. Denne stol har bestået den høje standard formaldehydtest og er mere sikret sikkerhedsoverholdelse. Stolens mekaniske stabilitet er også testet gennem 360 ° flere retninger og vinkler.

 

Produktdetaljer

   

Kunde feedbackVores værksted

 

Virksomhedsoplysninger

Jaygar Furniture Co., Ltd. En professionel møbelproducent i Kina over 10 år beliggende i Foshan. Vi havde været i gang med forskning og udvikling af avancerede pålidelige produkter, vi producerer vigtigste spiseborde af træ, træstole, metalstole, hvide benzinstole, loungestole osv. Vi holder på vores princip om "Kvalitet er roden, service er vigtig" og gør vores yderste for at skabe praktiske produkter med fin design og base på markedet med faktisk fordelpris, Jaygar møbel løfter for at opfylde de højeste standarder inden for kvalitet, service og pålidelig forsyning. I mellemtiden kan vi producere varer i henhold til kundernes krav og specifikationer . Vi er overbeviste om, at "vi ikke kun gør det bedre, vi vil gøre det bedste", vi byder alle partnere velkommen til at besøge vores fabrik, uanset hvor du er, og når vi mødes, er det aldrig for sent at starte vores langvarige og venlige samarbejde.

 Hot Tags: hvid tæller afføring, Kina, fabrikanter, leverandører, fabrik, engrossalg, køb, billig, pris, tilpasset

Undersøgelse

You Might Also Like