Læderbarkrakker med ryg

Retro fritid jern afføring kaffebar ryglæn læder barstole med rygge Produkt Beskrivelse Måske er dette læderbarkrakker med ryg, du har søgt i længe. Der er ingen overdreven modelleringselementer. Det L-formede rygdesign henvender sig til lændenes kurve ...

Produktdetaljer

Retro fritid jern afføring kaffebar ryglæn læder barstole med ryg

 

Produkt beskrivelse

produktnavn

Retro fritid jern afføring kaffebar ryglæn læder barstole med ryg

Varenummer

JGBS009

Hovedmateriale

Jernramme + ægte læder / PU læder / stof

Farve

Sølv, kooper, hvid, sort, rød, grøn, orange, ect

Størrelse

En stil: L500 * W460 * H990mm; SH750mm;

B-stil: L500 * W460 * H880mm; SH650mm;

Ctn og Cbm

0,26 cm3 (1 stk / ctn); 6,8 kg / ctn

Ansøgning

Hotel, kaffebar, restaurant

MOQ

10stk

Betalingsbetingelser

T / T 30% depositum, 70% balance før lastning

Leveringstid

20-35 dage efter modtagelse af depositum på 30%

Prisbetingelser

EXW, FOB, CIF

 

Måske er dette læderbarkrakker med rygge, du har søgt i længe. Der er ingen overdreven modelleringselementer. Det L-formede rygdesign henvender sig til lændenes rygsøjle, mens den giver stærk støtte til ryggen. Slidbestandigt læder foretrækkes med lys glans og fin struktur fordeling. Stingningen af ​​stoffet vedtager udsøgt syteknologi for at fremhæve de tredimensionelle linjer og har en lagvis fornemmelse. Jernramme, geometriske designstolben, stabil og stærk, stærk struktur. En behagelig stol, jo enklere og længere.

 

Produktdetaljer

 

Kunde feedback


Farveprøver


Vores service

1. Garantitid

24 måneder. Vi lover at skifte ny stol til kunden inden for 24 måneder, hvis det på grund af vores stolkvalitetsproblem kan forårsage, at stol ikke kan bruges, eller refunderes kundepenge direkte eller sender nye i den næste ordre.

 

2.Nye produkter anbefaler

Vi vil undersøge og udvikle 3-5 stykker nye modelstole og sende til vores kundes e-mail med tilbud hver måned regelmæssigt, nogle er billigere modeller, og andre vises aldrig på markedet.

 

3.Personlig tilpasning

Vi glæder os over, at kunden giver os en egen designidee eller et klart billede, vi kan diskutere om det og gøre vores bedste for at gøre det samme som din, farverig karton eller broderlogo på stolen, også anvendelig for os.

 

4.Sample Order

Vi hilser velkommen til prøveordre eller prøveordre på læderbarkrakker med rygge før masseordre, dette kan hjælpe kunderne med at vide mere information om vores stolkvalitet. Generelt opkræver vores prøve 2 gange den normale pris, og vi refunderer de normale stolomkostninger efter bekræftet ordre.

 



Hot Tags: læder barstole med ryg, Kina, fabrikanter, leverandører, fabrik, engrossalg, køb, billig, pris, tilpasset

Undersøgelse

You Might Also Like