Køkken Morgenmad Bar afføring

Varmt salg kommercielle barmøbler trækøkken morgenmad barkrakker Produktbeskrivelse Sænk, nedsæt, vælg et sted med stil, sidde på den behagelige barstol og føle smagen på livet. Det er en tilsyneladende enkel køkken morgenmads barstole, men alt er unikt. Hele baren ...

Produktdetaljer

Hot salg kommercielle bar møbler træ køkken morgenmad barstole

 

Produkt beskrivelse

produktnavn

Hot salg kommercielle bar møbler træ køkken morgenmad barstole

Varenummer

JGBS001

Hovedmateriale

Stel i massivt træ + PU læder / stof sæde

Tilgængelig træfarve

Sort / original eg / sort valnød / hvid

Tilgængelig sæderfarve

Grøn, sort, rød, blå osv.

Stolstørrelse

En højde: 40 * 45 * 78 cm, SH65 cm

B højde: 45 * 50 * 85 cm, SH75 cm

Ctn og Cbm

0,22 cm3 (1stk / ctn)

Vægt

5,2 kg / ctn

Ansøgning

Hotel, køkkenrum, bar, KTV, klub, café og så videre

Betalingsbetingelser

30% depositum og den afbalancerede aganist COPY af B / L

Leveringstid

15-25 dage efter modtagelse af depositum

Pakkeoplysninger

K = K 5-lags stærk karton / krydsfinerramme om nødvendigt

 

Langsomt, langsommere, vælg et sted med stil, sidde på den behagelige barstol og oplev smag af livet. Det er en tilsyneladende enkel køkken morgenmads barstole, men alt er unikt. Hele barstol er lavet af tenon-and-mortise-struktur med traditionel teknologi, som er mere stabil og holdbar. Brug af åben malingssprøjtning, miljøbeskyttelse og sundhed i tråd med dagens verden. Sædepuden er buet og fyldt med elastisk svamp, hvilket øger siddekomforten.

 

Produktdetaljer

 

Kunde feedback

 

Produktionsværksted

 

FAQ :

Q1. Hvordan er din kvalitetskontrol af barstole med køkken morgenmad?

A: -For ordren, der skal bekræftes, vil vi kontrollere materialet og farven på læder / stof efter prøve, som strengt taget skal være det samme som masseproduktion. Vi vil spore den forskellige fase af produktionen fra begyndelsen. Hver produktkvalitet kontrolleres inden emballage. Før levering kunne klienter sende en QC eller henvise tredjepart for at kontrollere kvaliteten.

 

Q2. Hvordan er din eftersalgsservice?

A: -Sporing af levering og prøvekvalitet inkluderer levetid. Ethvert lille problem, der sker i vores møbler, vil blive løst på det hurtigste tidspunkt. Vi tilbyder altid relativ teknisk support. Hurtigt svar, alle dine forespørgsler vil blive besvaret inden for 24 timer.

 

Q3. Hvorfor angiver du ikke dine priser på dit websted?

A: Vi er en virksomhed til virksomhed og sælger sjældent til terminalforbrugerne. I betragtning af vores kunders interesser og privatliv angiver vi faktisk ikke vores priser på vores websted. Årsagen er, at vores klient ikke ønsker, at deres omkostninger vises til forbrugerne. Vi håber, at du kan indsende en målprisformular til os, da vi faktisk er nødt til at undersøge vores markeder, hvilket hjælper os med at tilpasse os vores kundes behov og give dem mere information om nye produkter. Det hjælper os også med at kontrollere, om en forespørgsel er fra en bona fide-forretning eller ej.
Hot Tags: køkken morgenmad barstole, Kina, producenter, leverandører, fabrik, engros, købe, billig, pris, tilpasset

Undersøgelse

You Might Also Like