Barkrakker med ryg og arme

Engros bærearm af træ Y bag barstole med rygge og arme Produktbeskrivelse Efter hver travle tid kan du nyde forkælelsen af ​​et glas vin under de uskarpe lys. Vores bardiskstol kan fange dit hjerte, så længe du sidder på den. God kvalitet skal starte med udvælgelsen ...

Produktdetaljer

Engros bæreben Y-barstole med ryg og arme

 

Produkt beskrivelse

produktnavn

Engros bæreben Y-barstole med ryg og arme

Varenummer

JGBS005

Hovedmateriale

Massivt asketræ + kraftgarnetov

Farve

Original / valnød / sort / hvid

Størrelse

L500 * W500 * H980mm; SH660mm

Ctn og Cbm

0,33cbm (1 stk / ctn); 6,2 kg / ctn

Ansøgning

Hotel / Café / Tæller / Klub / Bar

MOQ

10stk

Betalingsbetingelser

30% depositum før produktion, balance skal betales før indlæsning

Leveringstid

20-35 dage efter modtagelse af depositum på 30%

Prisbetingelser

EXW, FOB, CIF

 

Efter hver travle tid kan du nyde forkælelsen af ​​et glas vin under de uskarpe lys. Vores bardiskstol kan fange dit hjerte, så længe du sidder på den. God kvalitet skal starte med valg af materialer. Vores barkrakker med ryg og arme er lavet af importeret asketræ med hårdt træhårdhed, fint og glat trækorn, stærk stabilitet og ikke let at sprænge. Klassisk horndesign, høj ryg i taljen, kurve passer til den menneskelige krop, hvilket skaber en fremragende siddefølelse. Håndlavet garn er stærk og stabil. Vi er seriøse med at fremstille stole, og vi stræber efter perfektion i alle detaljer.

 

Produktdetaljer

 

Kunde feedback

微信图片_20191127172557  


Om os

Jaygar Furniture er en global møbelbarkrakker med ryg- og våbenmærkefirma, der arbejder med interiørbureauer, entreprenører og slutbrugere. Vi sætter kunderne konsekvent først med en C2B forretningsmodel. Derudover tillader vores online-forretning os at udvikle hurtig globalisering: Vi har med succes gennemført mange oversøiske projekter, herunder en avanceret hotelbygning, lejlighedsbygning og mange mellemstore og små hjemmebygninger. Vi leverer altid fremragende, professionel service til globale købere med vores produkter af høj kvalitet, og vores fokus er på kunden. Hvis du vil finde den rigtige leverandør til dit projekt (eller har spørgsmål, forespørgsler eller bekymringer), er du velkommen til at kontakte os.
Hot Tags: barkrakker med ryg og arme, Kina, fabrikanter, leverandører, fabrik, engrossalg, køb, billig, pris, tilpasset

Undersøgelse

You Might Also Like