Træ og Strygejernsstativ

Dette træ- og strygebrættestativ adopterer E1 grade miljøbeskyttelsestæthedskort, der har stabil struktur, god slidstyrke, massiv træhud på overfladen, bevarer den sande tekstur og træk og stor opbevaringsskuffe, som er praktisk til placering af artikler .

Produktdetaljer

Dette træ- og strygebrættestativ adopterer E1 grade miljøbeskyttelsestæthedskort, der har stabil struktur, god slidstyrke, massiv træhud på overfladen, bevarer den sande tekstur og træk og stor opbevaringsskuffe, som er praktisk til placering af artikler . Jern støtte, bedre udholdenhed, stærk og holdbar.


produktnavn

Moderne mdf top træ og jern tv stand center bord

Varenummer

JGTV016

Hovedmateriale

MDF med finer / tømmer + massivt carbon stålben

Tilgængelig træfarve

Valnød / Sort / Sort valnød

Tv stativ størrelse

180 * 40 * 45 cm

Ctn og Cbm

0.3cbm (1pcs / 2ctns)

Vægt

35,6 kg / ctn

Ansøgning

Hotel, Stue


Produktdetaljer

VærkstedUdstilling Show


Pakning og indlæsning


Vores tjenester

1. Hvis du ikke kan lide vores farve på træ og akvariet sofabord, kan du vælge i vores farveprøve, Eller du kan sende os din farve, vi kan gøre det i din farve. Men generelt ændrer kunderne ikke farven.

2. Tilpasning (OEM) accepteres - Vores fabrik har Qualified Designer Team. De kan designe i henhold til dine tegninger eller billeder, og producere prøven til din kontrol før bestilling. Kontakt venligst vores salgspersonale for tilbud.

3. Hvis du finder nogle reservedele mangler eller nogle beskadiges, når du ikke pakker, leverer vi de nye dele med dine kommende containere eller ordrer.

4. For at kontrollere kvaliteten af træ og strygejern stativ, spisebord og stol sæt, sofa, træ og glas sofabord ---- du er varmt velkommen til at besøge vores fabrik showroom for at kontrollere kvaliteten før bestilling, vi har over 500sqms showroom. Før du læser, kan du også sende QC til kontrol af varer. Eller vi vil kræve vores QC at kontrollere kvaliteten og sende fotos til din reference.


Jaygar Company Kapacitet

1) Grunddato: 2005

2) Årlig Salg: US $ 2,5 Million - US $ 5 Million

3) Salgsmarked: Indenlandske og Oversøiske markeder

4) Om QC: Fremragende, kvalitet først er det vigtigste for os

5) Hovedprodukter: Møblerne i stue, spisestue, soveværelse og læseværelse mv.

Hot Tags: træ og jern tv stativ, Kina, producenter, leverandører, fabrik, engros, køb, billig, pris, tilpasset

Undersøgelse

You Might Also Like