Long Wood TV Stand

Vores lange træ tv stativ kan laves af E1 grade miljøvenlig fiberboard, massivt træ, hvidt voks træ og sort valnødt træ.

Produktdetaljer

Vores lange træ tv stativ kan laves af E1 grade miljøvenlig fiberboard, massivt træ, hvidt voks træ og sort valnødt træ. Kunder kan købe i henhold til deres eget omkostningsbudget. Panelet vælger hele brættet at skære og stræber efter at perfektere splejsningen for at gøre trækornet smukt.


produktnavn

Stilfuldt træsystem med enkel træ træ-tv-skuffe

Varenummer

JGTV044

Hovedmateriale

Massivt asketræ / mdf med finér top

Tilgængelig træfarve

Valnød / Sort / Sort valnød

Tv stativ størrelse

180 * 40 * 50cm

Ctn og Cbm

0,29 cbm (1pcs / 4ctn)

Vægt

56,4 kg / ctn

Ansøgning

Stue


Produktdetaljer
Hvis du ikke kan lide stilen på disse møbler, kan du se på de følgende samme seriemøbler.

wooden tv wall unit


Værksted

Vi har en professionel produktionslinje, vi bruger materialer af god kvalitet til at fremstille de udsøgte møbler.Udstilling Show


Pakning og indlæsning

Vores pakker er af god kvalitet og tykkelse, så det kan meget nemt beskytte vores produkter, og det kan også bruges til forbrugerpakker med dets kunstneriske udseende.

Ofte stillede spørgsmål

Q: Hvad er din betalingsperiode?

A: Vi accepterer PayPal eller visum for prøveafgift eller lille ordre, Eller Vi har RMB-konto, hvis du kan betale RMB Yuan.


Sp .: Kan vi få vores logo på den lange træ-tv-standproduktionspakke?

A: Ja, vi kan acceptere 2 farver logo udskrivning på master carton gratis, stregkode klistermærke er også acceptabelt. Farvelabel skal have ekstra gebyr. Logoudskrivning er ikke tilgængelig til produktion af små mængder.


Sp: Kan jeg få møbelprøvebase på vores eget design?

A: Vi kan gøre OEM-produkt til vores klient, vi har brug for oplysninger om kræve specifikation, materiale, design farve til at arbejde på prisen, efter bekræfte prisen og prøve afgift, begynder vi at arbejde på prøve.

Hot Tags: lang træ tv-stand, Kina, producenter, leverandører, fabrik, engros, køb, billig, pris, tilpasset

Undersøgelse

You Might Also Like