Træcomputerborde til hjemmet

Dette skrivebord har elegant udseende og massive træfødder med linjer, uregelmæssigt skrivebordsdesign og små skuffer, som fleksibelt kan rummes.

Produktdetaljer

Dette skrivebord har elegant udseende og massive træfødder med linjer, uregelmæssigt skrivebordsdesign og små skuffer, som fleksibelt kan rummes. Dette skrivebord har to farver at vælge imellem, sort og sort valnød, kan vise det unikke temperament af denne træcomputerborde til hjemmet.


produktnavn

Massivt træmøbler træbordsborde til hjemmet skrivebord

Varenummer

JGD015

Hovedmateriale

Massiv askebase + mdf med finér top / tømmer

Tilgængelig træfarve

Valnød / Sort / Sort valnød

Størrelse

120 * 70 * 75cm / 140 * 70 * 75cm

Ctn og Cbm

0,14 cbm / 0,16 cbm (1 stk / ctn)

Vægt

32,5 kg / ctn

Ansøgning

Hjemmebord, kontor dest


Produktdetaljer


Med hensyn til disse træcomputerborde til hjemmet kan man vælge en række materialer, mdf struktur, asketræstruktur, sort valnødstruktur, i overensstemmelse med din yndlingsstil at vælge træ, gennem møbeltestcentens detektering, nægte formaldehyd. Dovetail tenon og mortise struktur er vedtaget, som er fast og solid.
VærkstedUdstilling Show


Pakning og indlæsning


Vores firma

Foshan Jaygar møbler Co, Ltd, er en professionel designer og fremstilling af massive træmøbler i Foshan. Det gør vores bedste for at tilbyde den bedste service og produkter er vores tro. På grund af vores professionelle produktion, rettidig levering og venlig service. Vores møbler vandt mere kunders tillid og støtte. Vores årlige produktionskapacitet kan nå 10000 stk, herunder forskellige møbeltype, såsom Seng, Stol, Bord, Sofa, Sofabord, Skab, Bogreol, Bænk og så videre. De bruges vildt i husholdningsapparater og forretningsområder. Velkommen til Foshan at besøge vores fabrik, vi håber vi kan etablere et langt og stabilt partnerskab hånd for hånd.


Ofte stillede spørgsmål

Q1. Kan jeg besøge dig?

A1. Sikker på, du er velkommen til at besøge os, når du er i Kina. Hvis du er i Foshan, kan vi arrangere bilen til at tage dig fra hvor som helst.


Q2. Kan du tilbyde mig en prøve gratis?

A2. Vi kunne tilbyde dig en prøve, men det er ikke gratis. I henhold til den mængde, du bestiller næste gang, trækker vi fradragsafgiften.


Q3. Hvad med MOQ?

A3. Vores min bestilling er 5 sæt.


Q4. Hvordan håndteres klagerne?

A4. Hvis vores produkter har kvalitetsproblemer, så lad os så hurtigt som muligt vide det, vi tager imod det.

Hot Tags: træ computerborde til hjemmet, Kina, producenter, leverandører, fabrik, engros, køb, billig, pris, tilpasset

Undersøgelse

You Might Also Like