FIRMA INTRODUKTION

JAYGAR FUNITURE er en af ​​de førende virksomheder inden for produktion af spisestue, stue, bløde møbler, der blev etableret i 2005 og ligger i hovedstadsmøbelbyen - Shunde, Kina. Vores fabrik besidder ca. 15.000 kvadratmeter fabriksareal og mere end 100 faglærte arbejdere. JAYGAR kommer fra kinesiske ZHIJIA, hvilket betyder at bygge vores eget hjem. Vores filosofi er, at vi håber, at enhver kunde kan vælge og købe møbler i hjemmet, der passer til hans / hendes smag. Du kan helt gøre din egen stil og virkelig eje dit varme sommerhus. Vores firma blev grundlagt i vores kærlighed til smukt designede møbler.

factory workshop

HOVEDPRODUKTER

Vores hovedprodukter er opdelt i to serier, træmøbler og metalserier, som inkluderer spiseborde, spisestole, sofaborde, sideborde, marmorborde, loungestole, skænke, tv-skabe, barstole, sofasæt osv. De er mode, menneskehed og praktisk.

PROFESSIONEL ERFARING

Vi arbejder hårdt på at sikre, at alle vores produkter er fremstillet til den højeste kvalitetsstandard af de bedste materialer. Det er virkelig vigtigt for os, at vi konsekvent møder og overgår vores kunder' forventninger med hvert eneste møbel, vi laver. Alle vores medarbejdere har 10+ års produktionserfaring og forstår, at kvaliteten er den vigtigste faktor for at holde kundens&# 39s tilfredshed. Vi har rig erfaring og opmærksomhed inden for bulkproduktion og at udarbejde produkter af god kvalitet. Vi fokuserer meget på detaljer, da 65% af produktionsproceduren er manuelt, kan detaljer sikre, at produktet bliver perfekt lavet.

manufacturing process

OP TIL DATO UDSTYR

Med moderne produktionsudstyr kan vi til enhver tid opfylde dine krav til ethvert opdateret design. Uanset hvad du&# 39 leder efter, har vi et bredt udvalg af produkter, der imødekommer dine krav, herunder forskellige stilarter, farver, materialer, tilbehør osv.

modern production equipments

STOR LAGER

Vores fabriksværksteder fremstiller ofte halvfabrikata til nogle af de bedst sælgende produkter, så vi byder kunder fra hele verden velkommen til at afgive ordrer. Dine ordrekrav leveres til tiden og efter behov.

VORES FILOSOFI

Virksomheden har den ledelsesmæssige idé, at kvalitet beviser styrke, detaljer når frem til succes, og prøver sit bedste for at klare sig godt på ethvert aspekt fra hver søm, hvert fremstillingspunkt til den endelige inspektion, pakning og forsendelse. Vi insisterer på princippet om udvikling af høj kvalitet, effektivitet. Oprigtighed og jordnær arbejdsgang for at give dig fremragende service til forarbejdning!

Our team

SÆLG GODT OVER VERDEN

Med mange meget tilfredse kunder serveret og hundredvis af møbler design, er vores produkter blevet solgt til over 100 lande og regioner, der dækker Nordamerika, Saudi-Arabien, Japan, Norge, Spanien, Tyskland, Australien, Europa, Afrika, Asien og så videre.

Our Marketing

UDSTILLING VIS

Hvad mere er, hvert år vil vi bringe vores nye design, populære stilarter og møbler, som offentligheden elsker at deltage i møbeludstillinger i Shanghai, Guangzhou og Shenzhen. Vi har opnået et godt ry på Guangzhou og Shanghai International Furniture Exhibition, modtaget meget opmærksomhed og anerkendelse fra møbelindustrien. I lyset af nye udfordringer og chancer vil vi fortsætte med at stræbe og udvikle os og dedikere os til at yde meget mere bidrag til møbelindustrien rundt om i verden. Vi forventer at etablere stabile og gensidigt fordelagtige forretningsforbindelser med dig på lang sigt.

International Furniture Exhibition

KUNDE FEEDBACK

Alle vores produkter overholder internationale kvalitetsstandarder og værdsættes meget på en række forskellige markeder over hele verden, vi modtog mange meget gode feedback fra vores kunder, håber at give dig en reference. Hvis du har et behov, kan vi give kundens kontaktoplysninger til dig. Det stærke marketingnetværk har fået Jaygar' s produkter til at sælge godt over hele verden.

customer feedback

VORES CERTIFIKAT

For at imødekomme forskellige kunders behov har vi verificeret forskellige kvalitetsstandarder for vores produkter og produktionsmaterialer, såsom brandbeskyttelsesstandarderne i den amerikanske standard CA117 og den britiske standard BS7177 (BS5807). Følgende er vores kvalitetscertifikater og kvalifikationscertifikater.

Our certificate